Torstaina olikin sitten ihan päinvastainen keli kuin tiistaina, eli saatiin jäljestellä aurinkonpaisteessa ja melko lämminkin oli. Tein Herille nyt vähän pidemmän jäljen, esineitä muistaakseni 4 mut voi olla että yks keppi jäi välistä.

Oli aika erilaista menoa kuin tiistaina, en tiedä häiritsikö nyt mahan alta menevä jälkiliina mutta aika ruman näköistä touhua Hymy Loppuun asti mentiin mutta esineiden yli ois mennyt jos en ois jarrutellut, ja puolenvälin jälkeen en ollut ihan varma meneekö se oikeaa jälkeä vai ei. Tosin tuolla käy kyllä muutkin tekemässä jälkiä. Mutta näitä aurinkojälkiä siis lisää että homma alkaa toimimaan.

Illalla käytiin vielä keräämässä mustikoita Lihasulassa ja Herppa sai olla välillä irti, ja kyllä se ottikin ilon irti. Löysi vielä loppumatkasta mukavan rutakon minne piti päästä kylpemään, onneksi vesi ei siinä ollut kovin kuraista ettei tarvinnut kotiin asti kävellä Kieli ulkona

Tajusin tässä yks päivä etten oo muistanut hommata Herille isompaa pudotetun esinettä, hitsit vieköön kun pitäis ehtiä kirppareita koluamaan... Sitä pitäis nyt taas alkaa reenaamaan joten "virallinen" kisaesine on hommattava. Ja tarkkuusruudun vois ottaa ruoka-ohjelmaan agikisojen jälkeen, nyt pihassa tönöttää pujottelu.