Torstain jälkireeneissä tehtiinkin tällä kertaa toistemme koirille jäljet, mää tein Nessalle, Hannele teki Retulle ja Simo teki Herille. Kaikki jäljesti oikein kivasti, ja mun mielestä jopa innokkaammin kuin omistajan tekemää jälkeä, hienoa Hymy

Herin jälki oli ehkä n. 200 askelta pitkä, keppejä ainakin 5 joista yks jäi ilmaisematta, mahdollisesti toinenkin jäi väliin. Hyvää tässä jäljessä oli keppien ilmaisu (ne mitkä se ilmas), suht nopeeta ja ruoto suorana. Muuten jälki oli taas kaameeta kaahotusta, ja mahan alta menevä jälkiremmikin häiritsi kun on juoksu päällä... Ens viikolla vois pistää parikyt keppiä ja pitää vähän nälässä, jos se siitä sitten tarkentaisi työskentelyä.

Sen yhden kerran kun Heri meni nätisti satoi, nyt kahdella kertaa on aurinko paistanut ja Heri ei oo mennyt ollenkaan niin hienosti. Varmaan pitäis antaa vanheta enemmän, pitänee koittaa ens kerralla. Positiivista kaikilla koirilla oli se into ja tarmo jolla mentiin jälkeä, vauhtia saa aina pois mutta jos koiralla ei ole motivaatiota jäljestää niin aika tuskaisaa on harrastaminen.

Unohtui keskiviikon hakureeneistä kertoa että oon nyt saanut väsättyä Herille tosi hyvän näyttöliinan, siinä on 2m pätkä joustavaa narua ja reilu 5m tavallista. Eli siltä osin kisaväline on valmiina Hymy Rullaa pitää vielä vähän säätää, muutamalla kerralla se ei saanu sitä itse suusta pois. Tai ehkä ois saanu mutten malttanut odottaa... Tätä vois testata maanantain reeneissä.