Heri sitten aloitti juoksun maanantaina, eli sunnuntain tokokisa jää väliin. Harmittaa kyllä aika tavalla, Heri oli hyvässä vireessä ja itsellä motivaatiota. Tarkoitus ei ollut kisata avoimessa kuin sen verran että se ykkönen tulee, mutta kun kaksi ykköstä tuli peräkkäin niin ajattelin että josko sittenkin koitettaisiin sitä koularia. Noh, jää sitten loppuvuodelle tämä kisa, tai jos tunnari saadaan kondikseen niin sitten mennään voittajaan. En oikein tiedä vielä Hymy

Agimestiksiin sitä vastoin päästään just eikä melkeen, tietty täytyy katsoa tiputteleeko Heri vielä kisa-aamuna mutta epäilen suuresti. Mennäänkin sitten tyylillä lahjattomat reenaa, kotipihaan saan värkättyä puolikkaan keppirivistön eli aika kylmiltään mennään kisoihin Hymy

Tiistaina käytiin tekemässä Kaukajärvelle nurmijäljet Hannelen ja Simon kanssa, ilma ei ollut kovin kiva kun vettä tuli vähän väliä. Herin jälki ehti vanheta jokusen tovin kun Nessa ja Retu ajoivat ensin omat jälkensä. Nessankin touhuun saatiin vähän järkeä kun Hannele vähän pidensi askeltaan Hymy Mutta kyllä tuolle pikkumustalle voisi tehdä vielä huomattavasti pidemmänkin jäljen, voi olla että se sähläys ja pyöriminen jäisi pois kun enin puhti on jäljestetty? Retun ilmaisuille olen tosi kateellinen! Poika ei ole kuin vasta tänä kesänä opetellut uutta ilmaisua ja tippuu kuin kivi kun keppi tulee eteen. Siinä ois Herillä opeteltavaa.

Herillä oli melko lyhyt jälki, oisko ollut jotain 200 askelta. Nameja aika paljon, myös namittomia pätkiä. Esineitä muistaakseni 6, puolet keppejä ja puolet jotain muuta (mm. kävelysauvan suojus). Heri oli uskomattoman hieno!! Siis koko jälki AIVAN LÖYSÄLLÄ LIINALLA! Yllättynyt Mitä ihmettä? Veikkaan että se on tuo juoksu mikä tän aiheutti, onhan se ennenkin mennyt välillä nätisti mutta nyt siis koko jälki just eikä melkein niin kuin mää olen sen päässäni kuvitellut Hymy Esineillä piti sitten aina miettiä hetki, ei sentään yrittänyt yli mutta pysähtyi aina toviksi pohtimaan että mitäs tässä pitikään... Vettäkin tihuutti tasaisesti mutta se ei yhtään haitannut Herppaa. Kerran se kuuli jotain tien toiselta puolelta ja häntä nousi pystyyn, sitten jatkoi matkaa ihan nätisti.

Näitä lisää Hymy Täytyy katsoa jos torstaina menis taas polkaseen jäljen kun jää nyt agiliidot pariks viikkoo tauolle. Eihän sitä sovi koiratreenitöntä iltaa pitää!

Yks jälkikoekin on kalenterissa ens kuulle Jämsässä (muistaakseni), ollaan varasijalla 4. Tosin sain kuulla että Ilkka ei silloin pääse reissuun mukaan kun sillä on muuta menoa Otsan rypistys Täytyy koittaa joku saada reissukaveriksi jos vaikka eksyn metsään tai muuta mukavaa... Noh, katsotaan ensin päästäänkö mukaan vai ei.