Perjantaina oli Piffien metsäreenit, enkä edes myöhästynyt kauheesti vaikken ihan tukka putkella ajanutkaan. Muut teki jälkiä ja esineruutua, me otettiin Merjan kanssa pikku hakureenit.

Herillä nyt kiintorullareeni + menin mukana molarille. Mietin että joudunkohan kovastikin säätämään sitä pantaa, mutta näytti siltä että ekalla kerralla oli heti kohdillaan. Maalimiehet oli aika lähellä kun tarkoitus ei ollut tehdä etsintää vaan katsoa että miten se kiintorulla homma nyt sujuu.

Eka vasurissa, kotvan kesti Herillä ottaa rulla kun Hannelen luona oli niin kivaa että piti häntä heiluen siinä pyöriä Hymy Muuten ok. Toka oikeelle, toi nopeemmin. Kolmas myös ok, ja tässä Heri tuli jo melkein itse sivulle kun olin ehtinyt sieltä narun päästä rämpimään maalimiehen luokse, hyvä homma.

Vika tuotti sitten enemmän ongelmia, Heri jäi sinkoilemaan siihen etureunaan eikä ois millään suostunut lähtemään molarille. Lopulta otin ääniavulla ja hyvin lähti - mutta tuli ilman rullaa. Tokalla tuli taas ilman rullaa joten uusiks vaan, Hoo lähti aina yhtä innolla onneksi. Kolmannella tais tulla rullan kanssa mutta tiputti liian aikaisin, lähetin taas. Vika oli ok ja päästin Herin liinan kanssa molarille ja käskin palkata heti. Heri oli kuulemma vaan seisoskellut siinä Merjan edessä eikä ollut edes yrittänyt ottaa rullaa. Melkein jo huolestuin kunnes muistin että Herillä on aina ollut vähän hankalia noi ääniavulliset hommat, se yhdistää ne ilmeisesti suorapalkkaan.

Muuten oikeinkin hyvä treeni, täytyy ens keskiviikkona ottaa myös kiintorullalla ja niitä umppareitakin pitäis kattella joskus...

Pääsin sitten jälkihomminkin kun Hannele kysyi multa että ajaisinko jäljen Nessalla ja Hannele katsoisi vierestä. Mikäs siinä, ihan mielenkiinnolla odotin mitä tulemaan pitää Hymy Nessa rauhoittui tosi hyvin jäljen alkuun, tosin lähettäminen oli vähän hankalaa kun ei tarkalleen tiennyt mistä jälki lähtee eikä askelia näkynyt. Alussa oli vähän hankalaa, joten käskin Hannelen jatkaa hetken aikaa. Kun Nessa sai juonen päästä kiinni tartuin ohjaksiin, ja olikin hauskaa! Nessa on aivan valtavan innokas, innokkaampi kuin Heri, mutta siinä missä Heri kiskoi eteenpäin niin Nessa ehtii tehdä kaikenmaailman muitakin kuvioita Hymy Tarkkana saa siis olla, ja koko ajan ohjastaa eli ei auta vain pitää narun päästä kiinni.

Jos Nessa olis mun koira niin varmasti tekisin jäljen joka päivä Nauru Ja pitkiä sellaisia. Sen verran innokas pikku neitokainen on.