Torstaina ei onneksi enää ollut yhtä myrskyisää kuin keskiviikkona, eli oli ihan kiva reenata agilityä kun ei satanut eikä ollut liian kuumakaan Hymy Menin paikalle kerrankin jo hyvissä ajoin, tehtiin Herin kanssa n. parinkymmenen minuutin lenkki ja siinä sivussa kaikennäköistä tokohommaa, lähinnä sitä perusasentoon istumista kun mää pysähdyn.

Pysähtelin siinä siis vähä väliä, koitin laskea askelia niin että tulis vaihtelevat välit, ja aina kun Heri pisti pepun maahan se sai namia. Alussa homma oli vähän hidasta mutta alkoi selvästi nopeutumaan. Otin myös parit maahanmenot.

Agikentällä myös touhusin Herin kanssa kaikennäköistä ennen omaa vuoroa, ja vartin verran ehdinkin väsytellä sitä. Liikkeestä maahanmenoa, seisomista, yks luoksetulo, sivulletulemista... Sitten leikkimistä ja pallon heittoa. Heri oli oikein kiltti ja kuuliainen.

Mutta samantien kun siirryttiin ekan esteen taakse Herille kasvoi sarvet päähän ja keskivarvas nousi ylös... Se aloitti haukkumisen ja kesti tovin ennenkuin sain sen istumaan. Onneksi se kuitenkin malttoi odottaa aika hyvin ja päästiin radalle ilman sen kummempia ongelmia. Rata oli aika pitkä ja siinä oli pari hankalaa kohtaa, esim. puomin alla putki jonka molemmat päät siinä ihan ylösmenon kohdalla...

Muuten rata meni hyvin, mutta tuo puomi-putki meni ihan pieleen, ekalla kerralla meni oikein (eli putkeen), mutta kun tokalla piti mennä puomille niin ei sitten millään, ja kun Heri sinne lopulta meni niin ylösmeno alkoi huojumaan (puuttui se tuki siitä alhaalta) ja Hoo tippui kesken kaiken pois. Kyllä se sinne onneksi meni uudestaan mutta vähän huterin jaloin.

Pujottelu meni ok ja muutenkin jäi ihan ok fiilis, paremminkin ois toki voinut mennä mutta ei kuitenkaan ollut ihan semmoista kaahotusta kuin normisti. Eli reeneihin on siis mentävä ajoissa ja tottisteltava ihan tosissaan ennen reenejä Hymy Loppuun otin vielä lähtöjä, eikä minkään valtakunnan ongelmia vaan neiti istui aivan rauhassa esteen takana ja odotti kiltisti. Se selvästi lukee musta koska ollaan oikeesti menossa radalle ja koska ei.

Tokoreenit (kotona ja lenkillä) on nyt sujuneet tosi hyvin ja fiilis on hyvä. Sehän ei tietenkään tarkoita yhtään mitään tulevan kisan kannalta, mutta nyt on kivaa kun reenaaminen maistuu Hymy Hirveä hinku ois sinne voittajaan, mutta katsotaan nyt tää yks toko ensin ja sitten koitetaan hakea apua viisaammilta siihen tunnariin.

Viikonloppuna suunnataan Paimioon ihastelemaan PK-SM - kisoja. Ilkka meinas että Herikin osallistuu Nauru Ei vielä tänä vuonna, katsotaan tilanne uudestaan parin vuoden päästä... Silmänisku