Keskiviikon hakureeneissä olikin sitten melko mielenkiintoinen ilma, ei ihan myrskyinen mutta melkein. Hyvä tuuli kävi joten sitä käytettiin sitten hyväksi.

Herillä kolme maalimiestä, helppo reeni. Koitan nyt saada varmuutta siihen rullantuontiin. Ensimmäinen oli oikealla takakulmassa, Heri lähti hienosti suoraan eikä mennyt kauaa kun tuli rullan kanssa. Tiputti sen vasta kun napsautin näyttöliinan valjaisiin.

Toka vasemmalle, lähti vähän vinoon mutta sai hajun ja pian tuli taas rullan kanssa, toi rullan taas hienosti. Otin nää kaks ekaa maalimiestä niin että mentiin näytölle yhdessä eli roikuin epätoivoisesti (mun räpellys huvitti kanssareenaajia) liinassa kiinni, maalimiehellä otin Herin ensin hallintaan, maalimies ylös ja sitten vasta palkka. Heri ei ollut moksiskaan, itseasiassa näytti siltä että se oli tällä tavalla rohkeampi kun olin sen tukena.

Vika molari oikealle, Kaarina pakeni "hurjaa vauhtia" Hymy Suorapalkka, Herille jäi oikein hyvä mieli reeneistä kun päästyään reenikamppeista se juoksi muiden luo keskilinjalle ja seisoskeli siellä häntä pystyssä vieraiden ihmisten keskellä Hymy

Kysäisin Kaarinalta että koska meidän pitäis alkaa Herin kanssa ottamaan kiintorullaa, ja sain tarkan päivämäärän ja ajan Kieli ulkona Heh. Mut tarvii alkaa nyt tän kuun aikana ottamaan kiintorullaakin, jos lokakuussa on koe niin pitäis saada se panta säädettyä kunnolla siihen mennessä. Perjantaina on Piffien metsäreenit, voisin siellä ottaa kiintorullareenin.

Tokoa ei olla kauheesti nyt otettu vaikka kisa onkin edessä, ruoan kanssa normi nouto-kake erilaisilla variaatioilla, ja lenkillä otin tänä aamuna pitkästä aikaa luoksetulon. Pysähtyi taas tosi hienosti, oiskohan tää nyt suht varma liike? Jos saadaan kolmas ykkönen seuraavasta kokeesta niin sitten alan ottamaan taas vauhdikkaita suoria luoksetuloja, ettei sitten pk-kisassa rokoteta vauhdin puutteesta.