Tulipa reenattua viikonloppuna oikein urakalla!

LAUANTAI
Mulla oli lauantai vapaa kun olin varalla jälkikokeeseen, minne en sitten lopulta (tietenkään) päässyt, joten sille päivälle kunnon reenit. Oltiin Levekiläisten kanssa Ylöjärvellä uudessa paikassa, missä oli aika paljon muutakin liikennetä. Herillä aika helppo reeni, eikä sen aikana muita häiriöitä. Kaksi maalimiestä kulmissa, suorapalkat.

Eka oikeaan, ei mennyt heti niin suoraan kuin halusin joten uus lähetys. Nyt vähän paremmin, muttei silti sellainen pisto kuin olisin toivonut mutta mm olikin sitten vähän kulmasta eteenpäin ja Herihän menee sinne minne nenä näyttää... Toka vasempaan, ääniapu, ei ongelmia.

Seuraavaksi pudotettu esine kisamaisesti, Kaarina toimi tuomarina ja muut yleisönä. Oikein hyvä suoritus, mukana kulkeminen ei ihan korrektia mutta itse nouto ok.

Tarkkuusruutu, vieraalla esineellä. Ei kestanyt kauaa kun esine löytyi, Kaarinan mielestä Heri teki hyvin tarkasti hommia, mun mielestä voisi nuuskuttaa syvemmällä nokalla Hymy

Lopuksi vielä esineruutu, näytti siltä että ois parikin kertaa saanut hajun esineestä mutta meni yli / vierestä ohi, kesti aikansa ja kävi välillä haahuilemassa ympäri ruutua. Jos siellä olisi kolme esinettä ollut niin varmasti olisi jonkun nistä tuonut, mutta nyt oli vain se yksi kun halusin reenata kunnon etenemisiä suoraan. Kun lopulta löysi esineen niin toi vauhdilla, otettiin vielä lopuksi niin että näki kun esine vietiin, ei ongelmia.

SUNNUNTAI
Päästiin Hannan järkkäämälle treeniviikonlopulle Niinisaloon sotilasalueelle reenaamaan Nauru Maasto oli todella mielenkiintoinen: aakeeta hiekkamaata missä mäntyjä siellä täällä, vasemmalle nousi rinne ja oikealla aika tasaista. Kuoppia / poteroita / korsuja siellä täällä. Ja aika paljon roinaakin. Eipä olla ennen semmoisessa maastossa reenattukaan, ja ne maapiilot sai mut ja Kaarinan melkein ekstaasiin Nauru Sormet syyhyten suunniteltiin reenit niin että Herille ja Hiskille saataisiin mahdollisimman paljon niitä maapiiloja.

Herille seitsemän maalimiestä, tyhjiä en nyt reenaa lainkaan ennen kisoja ettei pistojen syvyys kärsi. Eka mm oikealla, suorapalkka. Lähti taas vähän liikaa keskilinjan suuntaisesti joten uus lähetys. Hauskasti neiti kyllä käyttää nenäänsä ja kun sai hajun niin sen huomas kun melkein kahdella jalalla juoksi, hyvä hyvä. Ei ollut mitään ongelmia vaikka oli vieras mm, näin kun heilutti häntäänsä maalimiehen löytäessään.

Toinen vasemmalle, haamu joka sitten meni maakuoppaan maastopressun alle, suorapalkka. Aikalailla joutui Heri nenäänsä ja aivojaan tässä käyttämään, mutta lopulta se maalimies löytyi. Hienoa.

Kolmas oikealle, kompostihäkkyrässä piilossa, rulla. Lähti tosi hienosti ja löysikin maalimiehen nopsaan, jäi pyörimään piilon ympärille ja lähti sitten tulemaan takaisin, mutta unohti ottaa rullan suuhunsa Päättämätön Tää tulee aina kun on ensin ollut suorapalkka, mutta en ota siitä stressiä koska kokeissa ei niitä suorapalkkoja ole Silmänisku Toinen lähetys, nyt tuli rullan kanssa. Näytölle mentiin yhdessä hippulat vinkuen, mm ei palkannut mikä vähän aiheutti hämmennystä Herissä eli tätä vois ehkä reenata nyt tulevina viikkoina?

Neljäs vasuriin, maastopressun alla kuopassa, rulla. Tässä ei ongelmia, jees.

Viides oikealle, ääniapu, suorapalkka. Heri oli ehtinyt syömään eväät ennenkuin pääsin paikalle, meinas tulla mua vastaan mutta palasi sitten maalimiehen luo.

Kuudes vasuriin, suorapalkka. Mm oli kuopassa maastopressun alla ja hyvin taas neidin nokka toimi. Hanna kummasteli kun Herillä ei ollut mitään kiirettä pois hänen luotaan vaikka eväät oli jo syöty Hymy Eihän maalimiestä sovi jättää.

Viimeisenä Kaarina kirmas Heriä pakoon, ja voi kun pikkukoira oli mielissään löytäessään viimeisenä tutun ihmisen.

Kerrassaan loistotreeni, Heri on ehdottomasti valmis kisoihin, ja toivottavasti emäntäkin. Kaarina myös kehui Heriä, että ollaan me jotain näköjään osattu tehdä oikein. Vieras paikka ja vieraat maalimiehet, ja koira toimii, mikäs sen mukavempaa. Motivaatio pysyi korkealla ja vauhtiakin riitti joka pistolle.

Sitten pudotettu esine, taas kisamaisesti. "Yleisönä" muut reenipourkan tyypit (muistaakseni viis ihmistä) ja Kaarina tuomarina pudotuskohdassa. Nyt Hoo tuli oikein mukavasti mukana, kunnes pari metriä ennen kääntymispaikkaa haistoi jotain (ilmeisesti lenkkeilijät jotka meni vähän matkan päästä) ja meinas lähteä omille teilleen, onneksi kuitenkin tuli mun sivulle käskystä. Kaarina nosti käden merkiksi että saan lähettää Herin, ja kun annoin Herpalle käskyn niin neitohan meinas ensi lähteä Kaarinan luo... Oikas onneksi ja käsine tuli taas nopsaan takaisin, jeeee!

Oikein mukava reenipäivä, vaikka välillä vähän ripsotteli vettä ja kotimatkalla alkoi uni painamaan silmiä... Heri on kyllä nyt aika hyvällä mallilla, tässä vois nyt vaan koittaa sitä motivaatiota nostaa ja kestävyyttä reenata, eli muistaa ottaa useampaa osiota saman päivän aikana. Seuraavat kaks viikko tahkotaan nyt tokon avointa luokkaa, ja kisojen jälkeen pitää ottaa oikein urakalla suoraa luoksetuloa kun tokon avo-luoksetulon pysäytys on nyt ollut (kop kop) niin hienolla mallilla. Muutamalle vieraalle kentälle pitäis päästä esteitä kokeilemaan, lähinnä sen takia että saan itselleni varmuuden siitä että Hoo toimii.

Reenien jälkeen Heri pääsi vielä Hiskin kanssa juoksemaan, ja kotona pikkukoira oli onnellisen väsynyt Hymy

Kiitos kaikille kivasta päivästä!