Keskiviikko-iltana käytiin hakuilemassa pikaisesti Kaarinan ja Paulan kanssa, Paula kun on Lillin kanssa menossa lauantaina hakukokeeseen. Oltiin Kangasalla, ihan uudessa paikassa.

Herille helppo treeni, maalimiehet kulmissa.Ensin oikea, mm maakuopassa pressun alla. Rullan kanssa ei ongelmia.

Toka vasemmalla, mm kompostikehikossa. Vähän jännitti että tuleeko rullan kanssa, tulihan se Hymy Oli kuulemma kiertänyt piilon melkein kokonaan, ja sitten ottanut rullan. Tullessa Heriltä meinas tippua rulla tai jotain (oli jo sen verran hämärää etten nähnyt), mutta korjasi ja toi mulle asti.

Ihan jees reeni, ennen kisoja on enää yhdet reenit ja sitten saa Heri hautoa asioita pikku päässään.

Meinasin että oisin reenien jälkeen käyny tottistelemassa Kyötikkälän kentällä, mutta pimeys pääsi yllättämään. Keksin sitten torstai-aamuna että hitto, minähän menen sinne kentälle nyt! Senkin takia pitää reenata aamuisin että saa Herin reenikellon siirrettyä aamuun, nyt ollaan reenattu niin paljon iltaisin että pitää saada pikkukoira viritettyä eri aikaan.

Tuumasta toimeen siis, ja vaikka aamulla oli sankka hernerokkasumu niin auton nokka kohti Kyötikkälän kenttää. Vaikka matkaa sinne ei ole kuin n. 10km niin sielläpä paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta!

Otin Herillä ensin liikkeestä istumista, tätä ollaan tehty myös aamulenkeillä ja tänään oli selvästi enemmän ideaa kuin aiemmin. Kentällä meni myös yllättävän hyvin, kerran meni maahan, muuten istui. Mun tarvii kyllä kokeessa jollain tapaa pikkusen varmistaa tää.

Sitten seuraamista, tai lähinnä täyskäännöstä, hoksasin tänkin vasta nyt että pk-puolellahan se tehdään vasuriin ja tokossa oon tehnyt oikealle... Päättämätön Noh, Herillä ei onneksi ollut ongelmia.

Sitten luoksetuloa, ensin niin että näytin pupua, sitten muutama kerta niin että pupu jalkojen välissä, vika kerta niin että vasta kun Heri oli tosi lähellä mua tipautin pupun jalkojen väliin. Heri on kyllä tosi näppärän kokoinen kun se pystyy sinkoamaan täydessä vauhdissa mun jalkojen välistä eikä sitä edes tunne Hymy

Kun oltiin lämmitelty kunnolla otin kertaalleen A-esteen. Pikkusen jännitti, Heri kiipes hyvin menosuuntaan, ja näin sen varjon kun se oli toisella puolella. Hienosti tuli kapulan kanssa esteen yli joten tästä heti pupu palkaksi!

Vikana eteenmeno, minkä sössin kun heitin kapulan Herin nähden siihen A-esteen viereen, ja kun lähetin Herin eteenmenoon niin se sinkos sinne A-esteelle eli 90 asteen kulmassa vasuriin... Noh, uus yritys, ei sekään onnistunut. Lopulta menin sen verran eteenpäin että Heri näki jalkapallon joka oli kentän laidalla, ja nyt onnistui. Heri ei kuitenkaan tästä vielä saanut palkkaa, otin vielä kerran kunnon matkalla kun nyt se jo tiesi missä esine on. Tää oli hyvä ja suora, ja Heri sai aamupalansa.

Hyvä mieli jäi reeneistä, täytyy ens viikolla pari kertaa ainakin käydä tottistelemassa, satoi tai paistoi.