Vaihteeks paistoi aurinko reeneissä! Ja mulla oli silti varmuuden vuoksi saappaat jalassa... Kiva oli niillä klompsotella hiekkakentällä. Reenattiin siis taas Hervannassa, nyt ei oltu nurtsilla vaan viereisellä hiekkakentällä, kun Herin tokokisat kerran on hiekkakentällä.

Ensin otettiin paikkamakuu, kun kauhukseni tajusin että tätähän ei ole otettu Terviksen jälkeen varmaan ollenkaan kisamaisesti Yllättynyt Herillä oli vire alussa vähän liian korkeella, ja jätinkin sen turhan huolimattomasti. Piiloon (=puskan taakse) päästyäni näin että siellä se neitokainen istuu... Noh, kävin laittamassa sen maahan ja seuraavat 4min se makoilikin siellä nätisti.

Sitten liikkuroin Spriteä jotta Heri joutuu vähän odottelemaan.

Herillä otin ensin seuraamista, palkka aina kun istuu. Perusasento on hienosti levinnyt mutta nyt siis reenataan sitä istumista, joka onnistuikin joka kerta. Koitin kiinnittää huomiota omaan liikkumiseeni, oon ehkä kokeessa pysähtynyt "hiipimällä" jolloin Heri on odottanut että mitäs nyt? Kun pysähdyn reippaasti sekin istahtaa.

Sitten liikkeestä maahanmeno, hieno. Luoksetulo pysäytyksellä aivan mahtava! Niin hieno että saa nähdä saanko suoraan luoksetuloon viikonlopun jälkeen tarpeeksi vauhtia Hymy Liikkeestä seisominen myös ok.

Nouto myös ok, ei pureskellut yhtään. Sitten taas Sprite vuoroon, ja lopuksi otin Herillä peräkkäin seuraamisen, noudon, liikkeestä maahanmenon ja kaukokäskyt. Kaikki se teki, mutta se viimeisin silaus ja into puuttui. Noudossa pahus meni pureskelemaan, eli pikkusen otti painetta kun tehtiin paljon liikkeitä peräkanaa. Kaukokäskyistä palkaksi possunkorva Hymy

Tiistai-aamuna heiluttiin sitten aamulenkillä oikein kunnolla pallon kanssa ja haukutin ja hetsasin Heriä. Ruoka-annos on nyt aika pieni, puoli desiä aamuin illoin... Pehmolelut pitäis vielä kaivaa nurkista pois ja viedä toistaiseksi varastoon, Qira ei onneksi niitä varmaan kaipaa.

Jos sää sallii niin tänäiltana tehdään Ilkan kanssa Herille rullareeni iltaruoan kanssa, lähinnä sen takia etten menetä ihan uskoani Heriin Hymy