Päästiinkin mökille jo perjantai-iltana kun Jenni pääsi tuuraamaan mua lauantaiksi töihin Hymy Säät salli reenaamista ja ehdin siinä välissä ajamaan nurmikon ja puuhastelemaan muutakin kivaa...

Lauantai-aamu alkoi tarkkuusruudulla, tein nurmikolle ihan virallisen kokoisen ruudun ja hemmetti kun se onkin iso! Omalla takapihalla oleva ruutu on liian pieni, mutta ei sinne isompaakaan mahdu. Meni vähän haahuiluksi eka kerta, toka oli parempi ja kolmannella taas enemmänkin tassuteltiin.

Lenkillä otettiin pudotettu esine pellolla, hyvin meni paitsi seuraaminen oli taas haahuilua pudotuksen jälkeen... Mun täytyy skarpata tässä, selvästi muutan liikkumista pudotuksen jälkeen.

Päivällä käytiin anopin luona syömässä ja siellä vierähti useampi tunti, koirat jäi mökille. Illalla ajelin nurmikkoa marjapensaiden luota, mutta jätin tarkkuusruudun vielä kynimättä.

Sunnuntai-aamuna tarkkuutta taas, ja että oli vaikeeta! Esineenä pieni mutteri, eikä meinannut millään löytyä. Hain sitten ruokakupin motivaattoriksi, mutta eipä sekään asiaa auttanut. Pistin sitten Herin jäähylle ja Qiran etsimään.

Sitten taas Herin vuoro, ja taas jäähylle kun ei oikein kiinnostanut. Neljännellä kerralla kierroksia alkoi olla liikaa, oltiin tässä välissä käyty hakemassa vettä ja Heri oli jäänyt pihalle. Kun vein sen tarkkuusruudun luo niin Herihän ampas täysiä eteenpäin Päättämätön Tokalla kertaa myös, joten taaaas jäähyä. Huoh.

Jossain vaiheessa se sitten rauhoittui sen verran että ei sinkoillut, mutta nyyhki ja istuskeli ruudussa. Raukka oli ihan pihalla. Päätin että periksi ei anneta, nyt saa etsiä niin kauan kunne esine löytyy. Ja löytyihän se lopulta, aikaa meni sellaiset reilu viisi minuuttia, ja vapautus ruokakupille.

Päivällä ajelin lopunkin nurmikon ja polkaisin Herille jäljen joka mutkitteli marjapuskien luona. Pituutta n. 400 askelta, ehti vanheta jotain 45minuuttia. Kiemurteli sinne tänne, eli kolme kaarrosta vasempaan ja kaks oikeaan. Keppi vain lopussa, nameja aika tiuhaan. Ajoi tosi hienosti, alussa meinas nenä ja häntä nousta, nyppäsin pari kertaa ja loppu mentiin hienosti! Hyvä Hoo!

Saunan jälkeen kävin vielä polkemassa jäljen läheiselle pellolle, olin jo lauantaina katsellut niitä sillä silmällä ja sunnuntaina oli ihan pakko tehdä sinne vielä jälki kun kotosalla ei moisia peltoja ole. Pituutta n. 400 askelta, vanheni n. 30min, laatikkomainen eli kolme kulmakaarrosta oikeaan. Olin merkannut loppupurkin kunnolla tien reunaan siltä varalta että Heri ei jäljestä, oli meinaan sellaista sänkipeltoa ettei ennen ole sellaisella jäljestetty. Kävelin ihan normisti, kaarrokset tallasin vähän paremmin. Ja Herihän ajoi jäljen oikeinkin hienosti Nauru Jäljen jälkeen piti mennä uudestaan saunaan, tulipa saunottua melkein riittävästi!

Yllätyin oikeesti varsin positiivisesti, jos vaan saisin itseäni niskasta kiinni ja jonkun fiksumman katsomaan meidän reenejä niin ei se FH ihan poissuljettu ajatus ole. Mutta keskitytään nyt näihin muihin juttuihin, yks tokokisa ja pk-koe on edessä, ja lokakuussa kaks agikisaa, joulukuussa kolme... Eiköhän se piisaa tälle vuodelle Silmänisku

Hieman muuten huvitti kun taannoin PK-foorumilla tapeltiin niistä SM-kokeiden peltojälkien tekemisestä, Hurstikin oli blogissaan kirjoitellut että minkälainen kenkä pitää jäljentekijällä olla. Määhän oon kerran tehnyt Herille nurmikolle jäljen paljain jaloin, ja Hoo ajoi sen ongelmitta Hymy Mutta eihän se tietenkään ole sama asia.