Tiistaina kävin tsekkaamassa uusia reenipaikkoja, tai lähinnä sitä miten sinne pääsis autolla. Meidän metsälenkin varrella on meinaan tosi hienoja maastoja, mutta en oo ikinä autolla sinne körötellyt. Ekalle paikalla jouduin ajamaan autolla pururataa pitkin, eli sinne ei voi isompia reenejä suunnitella. Enkä varmaan toiste kehtaa autolla ajella...

Tein sinne pudotetun radan, ihan kompassilla ja merkeillä Hymy Qira toimi avustajana, tosin se ei ihan mun lähellä tullut mutta pariin kertaan käppäilin radan kuitenkin läpi. Sitten askartelin vähän matkan päähän tarkkuusruudun, merkkasin reunat puukapuloilla.

Ensin Herin kanssa siis pudotettu, yhdessä kulkemisesta ei meinannut tulla yhtään mitään kun maasto oli niin kumpuilevaa. Pysyi kuitenkin lähistöllä. Tällä kertaa ei huomannut esineen pudottamista, eli ei varmaan kokeessakaan huomaa jos maasto on siellä samantyylistä.

Kun pääsin lähetyspaikkaan niin tuntui siltä että Heri ei ois ihan kartalla siitä mitä ollaan tekemässä, lähti kuitenkin hienosti käskyllä etenemään ja pian tuli hanskan kanssa takaisin Nauru Tämä alkaa olemaan siis suht kunnossa, täytyy vaan niitä ihmishäiriöitä vielä reenata.

Sitten tarkkuusruutuun, ja menipä vaikeeks. Esineenä se halvatun mutteri, ja ensin Heri ilmaisi kaksi reunakeppia Päättämätön Jatkoi hommia, mutta ei kyllä tehnyt tarkkaa työtä vaan käppäili suu auki enimmäkseen Huuto Löysi sitten esineen kun autoin, ja pähkäilin hetken että mitens nyt. Tein sitten niin että heitin mutterin ruutuun ja lähetin Herin perään, nyt nuuskutteli tarkkaan ja esinekin löytyi. Toistin useamman kerran, ja tietty vikalla kerralla Hoo katsoi jonnekin muualle enkä määkään nähnyt mihin mutteri lensi, Heri kyllä etsi ja niin minäkin mutta sinne metsään se mutteri jäi. En halunnut jättää kuitenkaan esinettä löytymättä joten heitin varaesineen ruutuun minkä Heri löysi nopsaan.

Vähän jäi huono mieli tuosta tarkkuudesta, kotipihassa sujuu loistavasti mutta vieraissa paikoissa ei oikein eli pitäis jaksaa askarrella ruutua muuallekin. Piti tehdä pari janareeniä mutta oli vähän huono olo joten se jäi sitten väliin.

Keskiviikkona Levekin hakuilut, Herille sama reeni kuin Hiskille viimeksi eli 6 helpohkoa rullareeniä, maalimiehet tosin lakanoiden ym. alla. Oikein hyvä reeni, rullien kanssa ei mitään ongelmaa ja tarkentaa hyvin maalimiehille. "Ongelma" taitaa tällä hetkellä olla se, että esim. Paula on jo niin tuttu että Hoo jää huiskuttamaan häntää sinne piilolle ja tarkentaa tosi hyvin. En usko että kokeessa intoutuu ihan samanmoiseen suoritukseen.

Ainiin, kolmas vai oliko viides molari oli hauska: lähetin Herin ja se ampas aika vauhdilla kohti takakulmaa, maalimies oli matkan varrella muttei haistanut sitä (meni vasemmalta puolelta ohi). Huusin Heriä, ja kun se oli tulossa takaisinpäin teki yhtäkkiä stopin, nousi melkein kahdelle jalalle ja sinkos maalimiehen luo Hymy

To-aamuna tarkkuusruutu pihassa, meni kerrassaan loistavasti! Ei oo ennen pihareenikään onnistunut näin hyvin, hyvä ettei edellispäivän metsäsekoilu vienyt motivaatiota pikkukoiralta.

Meillä on viikonloppuna kahdet reenit, sunnuntaina ainakin hakuillaan, la varmaan tehdään EK-juttuja.

Tokokisakin lähestyy enkä oo oikein jaksanut sitä nyt vääntää, täytynee ryhdistäytyä ettei mene ihan penkin alle suoritus Silmänisku