Maanantaina tokoiltiin melkoisessa vesisateessa, Heri joutui odottamaan "suihkun alla" kun ensin liikkuroin Tilkun reenit.

Heri olikin sitten mukavan märkä kun oma vuoro tuli, mutta se ei vauhtia onneksi hidastanut. Ensin otin liikkeestä maahanmenoa käskytyksellä, suht nopeeta meni maahan eikä haitannut vaikka oli likomärkä nurmikko. Kolmannella kerralla jo vähän ennakoi liikkurin käskyä, joten seuraavat satsit mentiin niin että seurauttelin Heriä edestakaisin liikkurin hihkuessa "käsky, käsky". No tässä ei ongelmia eli ilmeisesti se ennakointi oli kuitenkin jotain mun pientä omaa ennakoimista Hymy

Luoksetulo pysäytyksellä, lähti inasen liian hitaasti joten piti ottaa kerran suora luoksetulo. Tässäkin huomasin että äänensävy vaikuttaa, ekalla kerralla hihkaisin varovasti "tänne", tokalla reippaammin.

Noutoa pari kertaa niin että pelkästään heitin kapulan ja palkkasin kun ei singahtanut perään. Kerran koko liike, eikä muuten pureskellut yhtään kapulaa! Toivottavasti myös kokeessa tekis näin nätisti, siellä voi olla että kierrokset pääsee nousemaan mutta edistystä kuitenkin hienosti.

Kaukokäskyt, palkka heti istumisesta, nyt ei ongelmia. Palkkana raakaa silakkaa joka upposi tosi hyvin Hymy

Eipä taidettu sitten muuta tehdä, loppuun riekkumiset narulelun kanssa.

Reenien jälkeen mentiin vielä Tilkun ja Sennin kanssa lenkille, ja hienosti lauma lenkkeili. Vastaan tuli pari koiraa, Tilkku meinas sanoa mielipiteensä ja Heri ois heti ollut taustakuorossa, mutta namien avulla päästiin nätisti ohi.

Tiistai-aamuna otin hyppyä kotipihassa kun se tökki vähän viime kokeessa, täks viikkoo unohdan nyt sen kotipiha-tarkkuusruudun ja reenaan tota hyppyä.

Vähän alkaa jo valeraskaus painamaan Herin tassuissa, lenkeillä ei sinkoile joka suuntaan niinkuin normisti, vaan tassuttelee kiltisti polulla. Täytyy toivoa että kisoihin ei tuolla ole vaikutusta, täytyy pitää pikkuista sitten vähän nälässä jos tuntuu ettei motivaatio muuten riitä... Sen näkee sitten Hymy