Maanantaina käytiin Herin kanssa tottistelemassa PPK:n reeneissä, ei tehty mitään ihmeellistä, pientä hauskanpitoa lähinnä. Ensin otin perusasentoa, eli liikkeestä pysähtymistä ja jos Heri istahti - palkka. Istuskeli välillä vinoon, mutta jospa nyt edes istuisi niin se riittää.

Seuraamista noin yleensä, lähinnä kontaktia. Ja kontakti ei tippunut kertaakaan! Aivan superseuraamista Hoo esitti kyllä, eli pitää ehdottomasti saada perusasennot kuntoon ettei turhasta mee pisteitä.

Liikkeestä maahan pari kertaa, ei ongelmia.

Kaukojen istuminen kertaalleen, hyvin nousi. Ihan kuin tää ois nyt jo melko varma nakki? Tässä välissä hillumista ison narupallon kanssa.

Sitten otin hyppynoutoa metrisellä esteellä, oli niin innoissaan menossa kapulan perään että ensin syöttelin hetken aikaa lihapullia kapulan heittämisen jälkeen, ja sitten vasta käsky. Hyppäs hyvin, mutta toisella puolella iski aivopieru eikä muistanut mitä oli tekemässä Hymy Toi kuitenkin kapulan hienosti, ja toistolla ei ongelmia.

Kertaalleen tasamaanouto ja palkka heti, ok.

Ampumista otettiin niin että jätin Herin makaamaan (aika lähelle ampujaa), ja itse menin hyppyesteen luokse nojailemaan. Ammuttiin kolme kertaa, Heri kääntyi ekalla katsomaan mutta sitten ei mitään reaktiota.

Illalla otin tarkkuusruudun pihassa sillä halvatulla mutterilla, ja oli jo pimeetä kun annoin iltaruoan tytöille. Hyvin Heri mutterin löysi, ja näyttikin sen mulle niin hyvin että pimeässä löysin sen tunnustelemalla Hymy

Tiistai-aamuna lenkillä pudotettu 2 kertaa, ensin polulla sähkölinjojen alla niin että Qira oli narussa... Tämä ok, tosin se seuraaminen alkaa jossain vaiheessa tökkimään eli voisin nyt reenata avoimen luokan seuraamista niin ehkä seuraa kunnolla alokasluokan pätkän? Toisen reenin tein samaiselle metsäpellolle kuin viime viikolla, nyt jätin Qiran kunnolla sivuun. Seuraaminen oli taas mitä sattui, itse nouto tällä kertaa tosi hyvä.