Maanantaina kurvattiin PPK:n tottisreeneihin, hämmästys oli suuri kun kenttä ammotti tyhjyyttään, normaalisti siellä on ihan kiitettävästi porukkaa. Onneksi oltiin sovittu Kaarinan kanssa reenit, saatiin vähän häiriötä Herin kanssa.

Ensin virtuaali-ilmoittautuminen Hiskin kanssa, Heri oli sitä mieltä että nyt se mamma on seonnut lopullisesti Nauru Pysyi kuitenkin hyvin paikoillaan. Sitten vein Herin paikkamakuuseen, jossa se pysyikin hienosti sen aikaa kun Hiski reenaili telineitä ja leikki leluillaan.

Sitten hain Herin, ensin ooteltiin että Hiski teki eteenmenon, ja sitten pari askelta seuraamista - palkka. Otin myös suoraa luoksetuloa, ekalla kerralla jätin istumaan ja kun olin kutsunut heilutin pupua jolloin Heri ampaisi kuin ohjus mun luo. Muutama toisto, vikalla kerralla kisamainen suoritus eli liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, pupu jalkojen välissä ja hyvin Heri tuli. Näitä nyt joka päivä, oon lenkilläkin ottanut ja palkannut heti kun lähtee tulemaan. Tulee tosin korvat höröllä eli vauhtia pitää vielä saada rutkasti lisää ja korvat päätä pitkin.

Hyppynouto oli ok, ei mitään ongelmaa ja hienosti hyppää. A-este sen sijaan tuotti vähän ongelmia, kiipes kyllä menosuuntaan mutta mun mielestä jotenkin löysän oloisesti. Kiersi sitten kapulan kanssa, teki saman uusinnassa. Kerran mentiin sitten este kapulan kanssa yli, ihan ok. Sitten siirryin loivemmalle esteelle jossa ei mitään ongelmaa. Heri on kyllä luvattoman löysässä kunnossa, kesällä sitä ei vaan voinut lenkittää niin paljoa kuin ois tarvinnut, ja nyt syksyllä oon aloittanut lenkitykset ehkä turhankin varovsti. Ja löysyyttähän tuo juoksukin sitä... Noh, reeniä reeniä ja aamulla tarvii herätä aiemmin lenkille.

Loppuun vielä eteenmeno, hyvin oli kartalla kun pikkusen vihjasin kuiskaamalla ennen liikkeellelähtöä että "eteen". Lähti ihan mukavaa vauhtia, mulla oli jälkimerkki kentän reunassa ja siinä ruokakuppi, mutta Heripä meni ottamaan Hiskin pallon joita Kaarina oli viljellyt ihan kiitettävästi kentän reunaan Hymy

Lopussa muistin että liikkeestä istumista ei oo otettu aikoihin, joten väännettiin sitäkin joku hetki. Tarvii vielä paljon apuja, mutta jos joka päivä reenataan niin ehkä istuu kokeessa, ehkä ei. Siitä ei kuitenkaan mene hirveesti pisteitä, Hoo pysähtyy jokatapauksessa joko seisomaan tai mene maahan eli ei ihan nollille pitäis mennä.

Ja loppuun Heri tokokisavideo, neitokainen on vähän liiankin rennon oloinen Hymy Mutta sillä tuntuu olevan silti ihan kivaa tuolla, se tykkää touhuta mun kanssa. Enkä määkään ihan seipäännielleeltä näytä Silmänisku Tuossa hypyn alussa pyysin vielä yhtä lautaa lisää kun siinä oli vaan 5,5 lautaa, mutta tuomari oli sitä mieltä ettei tarvi lisätä. Tässä kokeessa muuten kehuin ja rapsuttelin Herppaa enemmän kuin aiemmissa kokeissa, ja nyt se näytti ihan tykkäävänkin siitä. PK-puolellahan ei saa esim. tota jalkojenvälistä - rapsuttelua tehdä, mutta siellä ei toisaalta tule tuota luppoaikaa kun seuraava liike alkaa siitä mihin edellinen loppuu.