Että oli sunnuntaina surkeet hakureenit!! Meinas kyllä vetää mielen matalaksi, mutta täytyy toivoa että kyse oli vain tilapäisestä mielenhäiriöstä... Ehkä Heri ei oikein ollut ihan kartalla kun reenit on tähän asti olleet illalla ja nyt ne olikin aamulla Silmänisku

Syynä voi olla myös valeraskaus, Heri on aika vaisu ja ne tilanteet missä normisti reagois nopsaan menee nyt vähän kuin "sumussa". Eli nyt vähennetään ruokaa, lisätään akvititeettia ja kerätään kaikki pehmolelut pois.

Mutta joo, lyhyesti: Herillä piti alussa olla kaksi molaria joilla kiintorullailmaisu, lopuilla suorapalkka. Heri ei tuonut rullaa kummaltakaan ekalta rullaa vaikka kävi maalimiehellä asti Päättämätön Vasta tokalla lähetyksellä toi. Sama homma kaikilla muilla (vaihdettiin sitten suorapalkat rullareeniksi), paitsi viimeinen onnistu (Kaarina). Voi itkujen itku kun näin lähellä koetta menee reenit niin totaalisesti pieleen! ARGH!! Mutta sitäpä tämä koiraharrastaminen on, ylä- ja alamäkeä ja ongelmien pohdintaa ja virheiden korjaamista. Nyt ei oteta enää yhtään suorapalkkaa vaan pelkkää kivaa rullareeniä, myös kotona.

Muutama reeni meillä vielä on ennen mestiksiä, ja Pessimisti ei pety: jos oltais jäljellä niin odottaisin tulosta, mutta nyt EK:sta en (ainakaan tämän reenin jälkeen) Hymy Tavoitteita pitää kuitenkin olla eli jos edes kaksi osa-aluetta maaston neljästä onnistuisi kohtuullisesti niin olen tyytyväinen. Maksettu harjoitus, ensi vuonna käydään sitten hakemassa se koulari.

Tokoilu sitä vastoin sujuu tosi hyvin, oon ottanut hyppyä pihassa ja vaikka jätän Heriä vinosti esteen taakse niin tulee silti esteen kautta yli. Noudossa ei yritäkään pureksia, liikkeestä maahanmeno sujuu, kaukokäskyissä nousee ekalla ja luoksetulokin on yhä mallikas. Mutta kokeessa vasta nähdään mitä me oikeasti osataan vai kaivataanko vielä lisäreeniä.

Ainiin, otinhan mää sunnuntaina Herille vielä jäljentyngän, lähinnä janareenin. Hyvin eteni ja nosti jäljen, mutta keppi meinas jäädä. Eli projektiksi myös keppien ilmaisu ettei ne vaan jää sinne metsään.