Herin kanssa ollaan otettu nyt aika rauhallisesti, pikku tokojuttuja on väännetty ja aamuisin pujottelua. Muuten ollaan vaan lomailtu ja lenkkeilty Hymy Sunnuntaina Herppa pääsi sitten pitkästä aikaa hommiin kun pidin piffeille esittelyn EK:sta.

Ensin näytin Herillä tarkkuusruudun, ja vähän jänskätti että miten koira toimii kun ei olla tehty oikeastaan mitään lähes kuukauteen... Hyvin se esine löytyi, mutta ekalla kerralla piti taas vähän arpoa että ilmaisenko vaiko en. Lopulta meni maahan ja näyttikin esineen ihan kivasti. Tokalla kerralla meni jo paremmin, mutta tää ei ole Herin lemppareita kun ei pääse täysiä kirmaamaan ympäri metsiä.

Sitten käytiin läpi pudotettu, ja tää oli Heriltä kyllä aivan loistosuoritus! Ikinä aiemmin ei ole seurannut näin hienosti! Mietinkin että näinköhän pikkukoira edes tajuaa mitä ollaan tekemässä ja pelkäsin ettei se hoksaa lähteä hakemaan esinettä, mutta liike oli kokonaisuudessaan kyllä aika lähellä täydellistä Hymy

Kun kaikki osallistujat olivat päässeet kokeilemaan omien koirien kanssa pudotettua ja tarkkuutta, lähdettiin Toftyn kanssa lenkille. Heri ujosteli ensin alussa, se kun ei ole kovin montaa kertaa päässyt vieraan koiran kanssa lenkille. Puolessa välissä Heri kyllä reipastui, ja yhdessä vaiheessa Tofty hyppäs hassusti Herin yli kun se yritti jyrätä Herin mutta Heripä ei väistänytkään niin Toftyn piti loikata yli Nauru Sitten käytiin vielä Qiran kanssa lenkillä ja koirat oli mukavan tyytyväisiä kun päästiin kotiin. Ens viikonloppuna päästään pitkästä aikaa käväisemään mökillä, mulla on kokonaista kaksi vapaapäivää! Täytyy koitaa koirille keksiä jotain kivaa puuhasteltavaa, jos vaan sää sallii.