Sunnuntaina Heri pääsi taas pitkästä aikaa reenaamaan, ensin käytiin aamupäivästä Piffien kentällä vähän tottiselemassa.

Alkuun paikallamakuu, olin aika lähellä selkä Heriin päin. Oli tosi rauhallisesti (vilkuilin välillä), kerran vaihtoi kankulle mutta kun palasin sen luo suoristi ruotonsa. Tätäkin vois alkaa viilaamaan, tokossa tästä menee turhaan pisteitä jos se venkoilee peffansa kanssa.

Sitten noutoja, ensin tasamaanouto käskytyksellä. Nytkähti oikein kunnolla kun Kati sanoi "käsky", tokalla kerralla meni paremmin. Itse nouto ihan jees, palkkasin pupulla heti kun lähti tulemaan kohti ja Heri vinguttelikin sitä ihan antaumuksella Hymy

Sitten estenoudot, metrinen meni oikein hyvin, palkka taas heti kun oli tulossa takaisinpäin. A-esteellä tuli pieni aivopieru kun kapula lensi jonkun hanskan tms. lähelle ja Heri arpoi hetken aikaa kumman tuo, sitten valkkas kapulan mutta kiersi esteen. Uusinnassa ok ja pupu lensi taas.

Herillä oli älyttömän kivaa ja vire korkealla, ei se mitään "traumoja" saanut siitä pitkästä koepäivästä kun ei palkkaakaan silloin tullut. On sillä ihan mukavasti moottoria tekemiseen.

Sitten mentiin hakuilemaan, Herille kevytpienihauskahelppo palautusreeni eli maalimiehet kulmissa. Ensin vasuri, mm kompostihäkissä. Muuten ok mutta tiputti rullan n. metrin päässä musta, eli tää pitäis ottaa joku kerta teemareeniksi. Tosin itse jäkitin paikoillani kun en muistanut liikkua eteenpäin.

Toka oikealla, ensin lähti hortoilemaan väärään suuntaan, huusin takaisin ja tuli vauhdilla ja iloisesti. Uus lähetys, hyvä pisto ja rullanpalautus ok kun itse muistin liikkua.

Oikein hyvä reenipäivä, Heri oli tyytyväinen kun pääsi taas hommiin. Nyt tarvii tää viikko reenata pujottelua kun muuta ei oikein pääse reenaamaan ennen sunnuntain agikisaa, saa nähdä miten siellä käy.

Ainiin, ollaanhan me aamu- ja iltaruoalla otettu voittajan kaukokäskyjä, istu-seiso onnistuu, samoin istu-maahan, seiso-maahan ja maahan-istu. Maahan-seiso on vielä hakusessa (tarjoaa aina ensin istumista), mutta silloin kun tekee tekee hyvin. Ja intoa on tässä touhussa enemmän kuin aikoihin.