Sunnuntaille oli sovittu hakureenit vasta neljäksi, joten päätin mennä ajoissa paikalle ja ottaa myös pari janareeniä ja pudotetun.

Ensin pudotettu, ei suurempia virheitä, tosin ekalla kerralla Heri meinas lähteä vieressä olevalle tielle (tein tarkoituksella vähän vaikeampaan paikkaan), mutta haistoi onneksi esineen ja toi hyvin. Tokalla kerralla oli oikeastaan moitteeton suoritus, paitsi esineen pudotuksen jälkeen Hoo jossain vaiheessa alkoi hiippaamaan mun takana. En puhunut mitään enkä käskenyt sivulle, kuulin että se tuli takana ja tiesin ettei se ilman lupaa lähde esineelle joten tuumin että olkoot sitten siinä. Nyt oli parempi suoritus, Hoo haukahti innoissaan lähtiessään esineelle Nauru

Sitten jäljet, tai lähinnä janareenit. Olin tehnyt kolme jälkeä, kaikki vasempaan. Jäljet oli tosi lyhyitä, päässä keppi. Eka oli hieno, nosti jäljen varmasti oikeaan suuntaan ja meni heti maahan kepillä. Tästä makkarapalkkaa ja hurjat kehut. Toka oli myös ok, kurkkas vähän oikealle mutta lähti sitten jäljen suuntaan. Kepillä meni aika hitaasti maahan, silti makkarat lensi jälleen. Vika oli vähän pidempi jälki, nosto ok oikeaan suuntaan, kepin hoksas hyvin mutta meni vähän hitaasti maahan ja mikä ärsyttävintä kääntyi mua kohti. Noh, ei olla vielä FH:lle menossa joten tästä myös herkkupalkkaa eli jauhelihaa ja pupu vielä loppupalkaksi Hymy Jäi molemmista oikein hyvä mieli, Herillä on sen verran kova motivaatio jäljelle että vaikka janoja ei olla nyt kevään jälkeen juuri reenattu niin kyllä se vaan lähtee hienosti etenemään.

Sitten hakuilemaan, Herille helppokiva reeni: kaks maalimiestä kulmissa. Ensin oikealle, jossa vieras mies kompostikehikossa. Hoo ei lähtenyt ihan suoraan kulmaa kohti, ja pyörikin jonkin aikaa. Lähti sitten vähän vasemmalle mutta en huutanut pois, ja sieltä se vaan nappas hajun ja sinkoi suoraan maalimiehelle. Tuli rullan kanssa (jee) ja näytölle mentiin hippulat vinkuen. Pieni miinus siitä että ei tullut ihan mun luo rullan kanssa vaan pysähtyi keskilinjalle ootteleen mua... Tää saa nyt olla, mutta kokeen jälkeen tämä otetaan suurennuslasin alle.

Toka vasemmalle, teki saman eli ei mennyt suoraan vaan haki hajun vähän edempää. Tuli taas hienosti rullan kanssa ja nyt juostiin yhdessä näytölle. Tätäkin pitää reenata koska Heri mokoma jarruttelee kun tuun perässä, pah.

Oikein hyvät reenit kaikenkaikkiaan, jäi itelle kerrassaan loistava mieli ja toivottavasti Herillekin. Se on nyt mun mielestä vähän piristynyt, ainakin kotipihassa tarkkuusruutu sujuu paljon paremmin nyt kun ruokakupissa on lihaa ja kasvissosetta eikä tylsää nappulaa Nauru Ja hyvin jaksoi vaikka oli useampi reeni samalla päivällä, toivon että jaksaa myös virallisen kisapäivän.

Loppuun vielä onnittelut Kaarinalle ja Hiskille: kävivät tänään hakemassa HK3:sen 1-tuloksella!! Ja Hiskihän aloitti hakukisat vasta tänä vuonna! Melkoinen parivaljakko tuo Kaarina + Hiski: etsintäkokeessa aloittivat myös kisalun tänä vuonna ja siinä myös koulari voittajasta 1-tuloksella... Jotta melkoisen hyvissä käsissä ollaan Herin kanssa, jos ei tulosta ala tulemaan niin peilistä löytyy syyllinen Silmänisku