Tiistaina ajeltiin töiden jälkeen Kyötikkälään vetämään pikareenit Kaarinan kanssa. Kaarina oli tehnyt meille pudotetun esineen radan valmiiksi, iso kiitos reeniavusta Hymy

Otin Herin samantein autosta, tehtiin pieni pisulenkki ja sitten hommiin. Melkein unohdin kertoa Herpalle että mitä ollaan tekemässä, joten heittelin sille hanskaa hetken aikaa ennenkuin lähdettiin liikkeelle. Heri tuli nyt tosi hyvin mukana, tosin loppuradalla meni mun edellä mutta enpä viitsinyt siihen isommin puuttua. Käskyn saatuaan Heri ampaisi liikkeelle, ensin katoin että lähtee väärään suuntaan mutta se menikin täsmälleen sitä reittiä mitä me oltiin tultu (en hoksannut mennä taaskaan merkkien kohdalta). Aikas pian oli käsine mulla Nauru Tää oli sen verran loistosuoritus että tätä ei enää oteta ennen kisaa! Hieno Hoo!

Illalla otin takapihalla tarkkuusruudun, olin löytänyt taas ilkeän mutterin ja kaikenlisäksi oli pimeetäkin jo. Heri nuuskutteli tosi äänekkäästi ruutua ja teki tosi hyvin hommia, mun mielestä paremmin kuin aikoihin. Aika kauan kesti ennenkuin mutteri löytyi (mun meinas tulla jo vilu), mutta löytyihän se lopulta ja Heri näyttikin sen vielä niin hyvin että pimeässä löysin sen.

Keskiviikkoaamuna sama homma, nyt mutteri löytyi vähän nopsemmin mutta vilu meinas taas tulla. Täytyy kyllä muistaa ottaa sinne kisoihin tarpeeks vaatetta mukaan, haussa ja jäljellä mulle kyllä tulee kuuma mutta jos joutuu odottelemaan paljon niin siinä voi jo palellakin.

Kisapäivä lähestyy ja odotan ihan mielenkiinnolla että miten meidän käy, hakuporukka tsemppas hyvin meidät matkaan; tuumivat että toivottavasti ohjaaja ei mokaa Silmänisku Täytyy muistaa olla samanlainen kuin reeneissäkin, ja ennenkaikkea pitää turpa kiinni jos/kun Heri tulee haussa rullan kanssa. Täytyy myös muistaa kertoa Herin ilmaisutavat, haussa se nyt ehkä näkyykin mutta tarkkuusruudussa pitää muistaa selittää. Tai kai se tuomari mahdollisesti kysyykin jos itse en muista. Noh, kokemusta rikkaampana tullaan kotiin ens viikonloppuna. Ja siellä on sen verran paljon tuttuja että jonkun onnistumista pääsee ainakin juhlimaan Hymy