Tiistaina kävästiin taas ennen töihin menoa Kyötikkälän kentällä, ja jo aamulenkillä vaikutti siltä että Heri alkaa mahdollisesti heräämään tuosta valeraskauskoomasta. Sinkoili meinaan melkein tuttuun tyyliin hajujen perässä Hymy

Kävin ensin viemässä jalkapallon ja ruokapurkin kentän päähän, nyt eri suuntaan kuin viimeksi. Sitten Heri autosta ja se olikin ihan into piukeella! Ensin sivulletuloa josta heti palkka. Sitten istumista joka sujui kyllä superisti! Siis istui ällistyttävän nopeeta! En kuitenkaan usko että kokeessa istuu koska tätä ennen on ollut se pitkä seuraamiskaavio.

Pätkä seuraamista, täyskäännös (vasuriin), siitä heti palkka. Luoksetuloa suoraan, pupu jalkojen välissä. Nyt alkaa olemaan sellaista vauhtia kuin haluan, pitäis vaan aamulenkillekin muistaa ottaa lelu mukaan että sais lisäreeniä.

Sitten A-estettä, harmittavasti ei hyppyestettä ollut kentällä, sitäkin ois ollut kiva reenata. Meni ongelmitta, otin kahteen kertaan, ekalla kerralla palautus loppuun asti, tokalla pupu jalkojen välissä.

Sitten se eteenmeno, kuiskuttelin Herille "eteen" ja se bongaskin hyvin pallon vaikka oli tosi kaukana. Mutta seuraamisesta ei sitten meinannut tulla yhtään mitään, melkoisilla äänitehosteilla se Herppa märisi kun ei päässyt heti lähtemään. Eteenmeno oli hyvä, mutta ois saanut olla vauhdikkaampi. Ruokakupissa oli kansi joten käskin Herin maahan. Menin sitten avaamaan ruokakupin ja otettiin uusiksi, nyt Herin kierrokset vasta nousikin ja se kiljahteli innoissaan lähdössä Hymy Nyt oli vauhtia tarpeeksi ja Hoo sai aamupalansa.

Tottis on aika hyvällä mallilla, jos ei ihan kauheita tapahdu niin kyllä se 70 pistettä pitäis tulla. Istuminen ja eteenmeno on pienet arvoitukset, mutta Heri jokatapauksessa jää istumisessa seisomaan / maahan eli pitäis siitä puolet pisteistä saada. Eteenmenossa Heri joko lähtee tai ei, eli se voi mennä puutteelliseksi. Ois kiva päästä käymään kentällä edellisenä iltana, mutta en taida jaksaa ajella. Ja onhan se ennenkin toiminut vierailla kentillä tokokisoissa, ei Herin päätä moiset asiat huimaa Hymy