Torstaina kirmailtiin sitten vikat agilityt, talvi pidetään taukoa. Koitan kyllä käydä ittekseni reenaamassa ainakin pari kertaa, muutama kisa kun on kuitenkin vielä tälle vuodelle tiedossa.

Heri oli mukavan rauhallinen alussa, ja ekan radan lähtö onnistui kerrassaan loistavasti; Heri se vaan istua jökötti ihan tyynen näköisenä. Rata alkoi myös aika rauhallisesti, kunnes Heri löysi sisäisen pirunsa ja alkoi komentamaan... Sen jälkeen meno oli vanhaa tuttua Heriä, ja tokan radan lähtö meni niin pieleen ettei päästy radalle ollenkaan Hymy

Paussin jälkeen lähtö onnistui taas, eikä radallakaan komennettu ihan niin hirveästi. Mutta kyllä vain valeraskaus vaikuttaa myös agilityyn, mikä ei sinänsä ole huono homma mutta vähän kyllä harmittaa kun Heri ei ole ihan oma virkeä itsensä.

Viikon päästä onkin lähtö Maaningalle, kivaa Nauru Täytyy nyt jo alkaa tekemään listaa tavaroista mitä pitää ottaa mukaan, Herin kaikki kisavehkeet ja kisakirja ja rokotustodistus ja ja ja... Toivottavasti säät ois siellä yhtä hienoja kuin mitä nyt viime päivinä on olleet!