Sisko tuli perjantaina Lauri-pojan (11kk) kanssa kylään, ja etukäteen mua vähän jännitti miten Heri mahtaa suhtautua. Heri on Lauria kyllä nähnyt melko säännöllisesti, mutta nyt viimeksi kun oltiin siskon luona pari viikkoa sitten niin Heri selvästi vähän pelkäsi Lauria. Lauri kun on nyt oppinut ryömimään (vauhdilla!) eikä olekaan enää se makoileva käärö Hymy

Turhaan murehdin, tietysti piti koko ajan vahtia koiria mutta enimmäkseen Heri nuoli Lauria kun osui sopivasti kohdalle. Kerran Hoo murahti Laurille, Lauri oli suunnistamassa häkkiä kohti ja Heri pujahti Laurin ohi pienen kommentin kera häkkiin. Pistin sitten häkin oven kiinni, ja kun Lauri pisti sormensa häkin raosta sisälle niin Hoo vaan nuoli pikku kätöset Hymy

Hauskinta oli kun annoin Laurille maistiaisiksi silakkapihvin, palan tomaattia ja paprikaa. Lauri laittoi tomaatin suuhunsa ja piti paprikaa kädessä, silakkapihvi oli siinä Laurin edessä rahilla. Heri huomasi että ois herkkuja tarjolla (Hoo rakastaa kalaa), ja alkoi tuijottamaan sitä silakkapihviä muttei kuitenkaan ottanut sitä. Lauri sitten tarjosi paprikaa Herille, ja tokihan se Herille maistui. Sen jälkeen Heri totesi että saa ottaa myös silakkapihvin joten se katosi hoffin suuhun Nauru Heri oli kyllä tosi kiltti Laurin kanssa, ihan kuin se olisi tajunnut että kyseessä on pieni ihmispentu.

Sunnuntaina sitten hakuiltiin pitkästä aikaa, Herille helppo reeni kun itsellä painoi vähän väsymys päälle. Heri oli aivan into piukeella!! Kun käveltiin autolta hakualueelle niin Heri tarjosi aivan hervottoman innokasta seuraamista ja meinasi mennä itseksensä maahankin ja istumaan. Höpsö koiruli.

Herillä oli kolme molaria, ekalla rulla, kaksi suorapalkalla + ääniavulla. Lähti ekalle hyvin, tuli ilman rullaa ja nappasi rullan suuhunsa siinä parin metrin päässä. Uusi lähetys, nyt ok. Oli kyllä ottanut ekalla kerralla rullan maalimiehellä mutta tiputtanut matkalla. Kaksi viimeistä oli oikein hyviä, positiivista oli taas se että Heri ei jättänyt maalimiestä vaikka hotkaisi eväät salamannopeasti kitusiinsa.

Mietittiin Kaarinan kanssa Herin reenejä, ja taidan tehdä niin että rullailut jää nyt talveksi unholaan ja reenaillaan nyt muita juttuja. Keväällä aloitetaan rullailu sitten alusta, ja kun alkaa sujumaan niin käydään kisoissa.

Hakuilun jälkeen mentiin Piffien reeneihin, oltiin hyvissä ajoin joten Heri pääsi penturyhmään jossa osallistujina tällä kertaa vain Hannelen Nessa. Otettiin jääviä, seuraamista ja luoksetulo. Jäävissä ollaan keskitytty lenkeillä istumiseen, päätin että itseasiassa voisin talvella ottaa pelkkää istumista - tokon voittajassa ei ole muita jääviä ja maahanmeno ja seisominen on sen verran vahvoja että ne voi hetkeksi unohtaa. Seuraaminen sujui mukavasti, pari kertaa kontakti tippui mutta muuten ok. Perusasennotkin oli kohtuullisia, muutama vino mutta muuten ihmeen suoria vaikkei olla reenattu. Luoksetulo oli hauska: otin aika pitkältä matkalta, ja liikkurin käskyn jälkeen Hoo nytkähti kaks kertaa tosi voimakkaasti, ei kuitenkaan lähtenyt. Kun sitten kutsuin niin Hoo pinkas iloisesti kiljahtaen mun luo tassut sauhuten, palkkasin heti lelulla jalkojen välistä.