Me ollaan nyt parisen viikkoa tahkottu tunnarin kanssa, keksin fiksuna että otanpa tunnaria töissä kun Heri on siellä mulla mukana. Ja joskus Qiran aikana jo päätin että ei tunnaria ikinä sisällä. Eihän siitä sitten mitään tullut, Heri esitti kaikenmaailman temppunsa: syöksyi kapuloille ja levitti ne sikin sokin, heittäytyi häntä heiluen maahan niiden luokse, toi sen mikä ensimmäisenä eteen sattui jne. Mulla ei ollut mitään odotuksia tän suhteen (oon menettänyt jo toivoni ja päättänyt että me ei enää kisata tokossa vaan keskitytään pk- puoleen ja agilityyn Silmänisku ), joten en hermostunut Herin häröilyihin vaan totesin että otetaanpa sitten huomenna uudestaan. Kun sitten lähdettiin mökille niin päätin että reenataan siellä tunnaria.

Otin siis lauantaina Herillä mökillä tunnarin, levitin hajuttomia kapuloita pihalle ensin tuulettumaan. Aamuruoan yhteydessä sitten reeni: ensin kolme kertaa niin että sai hakea oman metsiköstä, ja sitten mentiin kapuloiden luo. Pikkusen mua jänskätti, Heri kun märisi jo alussa kun sillä oli nälkä. Heri kuitenkin toi oman, ja aika nätistikin vielä, joten aamuruoka oli ansaittu. Sama homma illalla, nyt otin vain kerran oman hakemisen metsästä ja sitten kapuloille.

Sunnuntaina jatkettiin, ensin aamuruoalla suoraan kapuloille, taas toi oman. Päivällä käytiin pitkällä metsälenkillä ja sen jälkeen jäin vielä touhuamaan pihaan, otettiin siinä myös tunnaria. Nyt suoraan kapuloilla, ja tein tunnarin liikkeenomaisesti eli käännyin toisinpäin ja odotin jonkin aikaa. Otettiin neljä kertaa, joka kerta Heri toi oman.

Käskin sitten Ilkkaa räpeltämään muita kapuloita ja annoin niiden olla hetken. Otin siinä välissä kaukokäskyjä, seuraamista, luoksetuloa ja kävinpä myös yhden linnunpöntön tyhjentämässä. Ja sitten jatkettiin reeniä... Otin taas varuiksi ensin oman hakemisen nurmikolta, ja sitten siirryttiin kapuloille, ja varmuuden vuoksi otin vielä kapulan mitä olin käyttänyt aiemmin (eli siinä oli Herin kuolaa). Mua jänskätti että mitäs jos tää nyt menee aivan pieleen, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Heripä yllätti ja toi kun toikin oikean Yllättynyt

Olin kyllä enemmän kuin hämmästynyt, ja otin uudestaan, taas Heri toi oikean. Kolmannella kerralla uskaltaudun sitten jo käyttämään ihan puhdasta kapulaa, ja tää vika suoritus oli kyllä niin supermahtava ettei oo tosikaan: oma kapula oli reunimmaisena oikealla, ja Heri meni keskeltä nuuskimaan. Nuuski ja nuuski, ei hoksannut mennä ihan oikeaan reunaan mutta sillä oli vähän hajua. Herppa alkoi sitten tarkentamaan, lähti poispäin kapuloilta, sai hajun, meni oikealle ja siitä suoraan omalle ja toi sen Hymy Siis WAU! Heri sai kyllä tästä suorituksesta superherkut ja mahtikehut!

Nyt alan ottamaan tätä kotipihassa ja täytyy pikkuhiljaa lisätä hajua myös niihin toisiin kapuloihin. Voi kun tää alkais oikeesti sujumaan niin vois ens keväälle katsoa voittajaluokan tokokisoja!