Tunnarireenejä ollaan jatkettu kotipihassa, ensin otin pari päivää niin että oma kapula oli hajustamattomien seassa. Sitten käskin Ilkan yks ilta käpälöidä muut kapulat kun lähdin lenkille. Kun tulin lenkiltä otin tunnarin ja Heri toi oikean Hymy Piti vielä varmistaa Ilkalta että oliko se käpälöinyt niitä muita kapuloita vai ei, ja kyllä se oli.

Liikkeestä istumista ollaan otettu aamulenkeillä, Herille oli ensin tosi vaikeeta ymmrtää istahtaa kun itse jatkoin matkaa. Pikkuhiljaa pikkukoiran herneet kuitenkin kohtasivat ja homma alkaa sujua. Otan nyt talven ajan tehokuurina tätä ja katsotaan mihin asti päästään. Maaliskuussa ois tokokisa Janakkalassa, se vois olla hyvä tavoite jotta saadaan taas reeneihin täsmällisyyttä.

Ja niistä pytyistä, Heri sai Tampereen Vetokoiraseuralta kaksi kiertopalkintoa: Paras Nuori Jälkikoira ja Aatun pokaali Nauru Jälkipytty tulee meidän ekasta jälkikokeesta, ja Aatun pytty siitä kun oli tuloksia kahdesta eri lajista. Ei tainnut olla kovin paljoa kilpailua, mutta ei se meiltä pois ole. Heri on lupaava palveluskoiran alku ja näillä eväillä on oikein mukava jatkaa.