Hei me ollaan reenattu Hymy

Tunnaria ollaan otettu nyt joka päivä, liike ei ole vielä varma mutta välillä tulee kerrassaan loistosuorituksia. Oon kokeillut sitä myös matolla, ja selvästi maton hajut häiritsee, Qiralla oli sama homma. Heri meinaan toi ensin väärän, ja kun lähetin uudestaan meni maate kapuloiden luo... Yks päivä se sinkos kapuloiden luo sellasta vauhtia että ne levis kaikkiin ilmansuuntiin. Oma löytyi kuitenkin, mutta en ollut tyytyväinen suoritukseen.

Tänään oli ihan helmi suoritus, meni rauhassa kapuloille, nuuskutteli muutamaa, kun oma tuli vastaan nosti sen ja toi mulle. Nyt täytyy päästä kehumisesta pois, Hoo tuo selvästi epävarmemmin kapulan jos en heti kehu oikean nostosta, mutta sitä on ollut nyt pakko kehua kun on niin paljon sählännyt tän kanssa.

Parempaan suuntaan mennään kuitenkin, ja jos otan tätä joka päivä kerran niin ehditäänhän me kevääseen mennessä tää kunnolla oppimaan Silmänisku

Jonkinmoista esine-etsintäänkin Heri on päässyt täällä töissä tekemään, työharjoittelija vie lelun piiloon ja Hoo etsii. Ja parit rullareenit otettiin kanssa, Herillä on meinaan niin hirveesti virtaa että jotain päänvaivaa tarvii olla. Muuten se on kyllä ihan rauhallinen, mutta kun lähdetään ulos se on kuin virkku varsa kevätlaitumella.

Tänään mennäänkin viikonlopuksi siskon luo Topi-koiran lapsenvahdiksi, ihanaa kun pääsee pitkästä aikaa puusaunaan ja koirilla on tilaa missä temmeltää!