MA 24.1. sekoilua alussa, toi väärän eikä taaskaan muistanut ollenkaan mitä ollaan tekemässä... Toistolla aika ok.

TI 25.1. meni rauhallisesti kapuloille, nuuski, oma tuli vastaan, nappasi sen ja toi, vaikkakin hitaasti. Jes Hymy

KE 26.1. meni rauhallisesti, nuuski, hoksas oman mutta silti otti vierestä väärän. Tokalla kerralla toi oikean. Otettiin parin tunnin päästä uudestaan, tais ensin nostaa väärän (en nähny kun oli hyllyn takana), toi kuitenkin oikean. Vähän epävarmasti eli oli pakko kehua, tätä pitänee tehdä yhdellä kapulalla että saa sitä tuomista vahvistettua. Tunnarikapulat pistettiin vuorokaudeksi pakastimeen, katsotaan onko vaikutusta Hymy Ens kerralla kapuloiden täytyy olla paremmin näkyvillä että tiedän mitä Hoo tekee.

TO 27.1. Toivoton torstai Hymy Eka kerta meni vähän pieleen sen takia kun Heri alkoi ennen lähetystä haukkumaan kun yks ihminen kävi tuossa. Heri meni kapuloille mutta oli taas vaihteeks ihan pihalla. Tokalla kerralla toi taas väärän, joten uusinta. Kolmannella meni suoraan oikealle ja toi sen! En oikein uskonut että homma meni niinkuin piti, neljännellä kerralla toi kaikki muut paitsi sen oman... ArgH. Tähän se sitten jäi, tein tosin vielä paikkauusreenin eli haetutin oman kapulan pimeestä huoneesta matolta/ sohvalta. Näitä pitänee lisätä, ja kesällä sitten nurtsilta oman etsimistä.

PE 28.1. Hiippaili kapuloiden luokse, jäi tuijottamaan mua toviksi, sitten nappasi oman ja toi. Selvästi vahingossa otti oikean, mutta en lähtenyt uusimaan tällä kertaa. Pitäis siis muistaa ehtiä tekemään oman etsimistä ennen kisamaista tunnaria.

Vielä on aika hakusessa tää liike, mutta reeniä jatketaan sitkeästi. Niitä onnistumisia kuitenkin tulee aina välillä eli ei ihan toivoton tapaus.

Heri on heittänyt kaiken karvan taas pois, se on nyt niin hassun näköinen ettei kukaan tunnistaisi hovawartiksi. Näyttää lähinnä saluki-tolleri yhdistelmältä... Uus karva on kyllä jo tuloillaan, eli eiköhän se keväällä ala taas muistuttaa hoffia.

Ens kuussa onkin mukavaa odotettavaa kun meidän lauma pääsee vihdoin saman katon alle Nauru Tulevassa asunnossa (rivari) on aika mukavan kokoinen piha, eli siellä pääsen sitten reenaamaan vähän enemmän Herin kanssa, ja Qirallekin täytyy keksiä jotain askarreltavaa. Täytyykin alkaa pikkuhiljaa pakkailemaan... Hymy