Sunnuntaina käytiin siis piffeissä, touhusin omiani enkä osallistunut rivikoulutukseen. Otin liikkeestä istumista, istui heti. Seuraamista, tosi hienosti ja innokkaasti. Maahanmeno onnistui myös, eli ei ole istuminen sekoittanut blondin päätä.

Yks hoffi-ihminen kysäisi multa että haetaanko tänä vuonna Herin kanssa JK3:n. Meinasin vastata että mistä niitä saa ihan vain hakemalla Hymy Sanoin sitten että haaveenahan se olisi, mutta riippuu ihan siitä miten päästään reenaamaan ja kisoihin että mitä me saadaan. Ja ensin olisi saatava se JK2.

Pohdiskelin sitten että tänä vuonna voitaisi itseasiassa keskittyä pk-puoleen, ja siinä jälki olisi helpoin kun sen osasia voi reenata yksin. EK:ssakin olisi kiva kisata, mutta siihen tarvitsee hakuporukan ja pudotettua + tarkkuutta pitäisi myös reenata häiriöiden kera. Eli riippuu ihan kesän reeneistä miten käy. Tokossa ei ole enää tavoitteita, sitä tehdään nyt ainakin lopputalvi kunnes lumet sulaa ja päästään jäljestämään.

Maanantain tunnari töissä:  Ensin oman etsimistä kaks kertaa, iloisesti Heri teki hommia. Sitten kisatunnari, lähti höseltäen kapuloille, nuuskas omaa, maisteli sitä sun tätä ja otti väärän... Pitäis varmaan sunnuntaisinkin alkaa ottaan tunnaria kun viikko aina alkaa huonosti. Lähetin uudestaan ja nyt toi oman.

Illalla käytiin reenaamassa Kaarinan kanssa Nekalassa, K-a oli löytänyt hyvän tyhjän ison parkkipaikan missä oli hieno valaistus Hymy

Hiski aloitteli reenaamiset ja Heri nosti mukavasti kierroksiaan autossa katsellessa Hiskin iloitellessa. Kun otin Herin autosta niin tytsy oli valmiina toimintaan, melkein piti rauhoitella innokasta otusta :) Aloittelin luoksetulolla, ensin kisamainen suoritus. Tosi hieno suoritus, lähti lujaa, pysähtyi kuin seinään käsimerkillä, taas mukavalla vauhdilla, meni nopeeta maahan HÄNTÄ HEILUEN, ja loppupätkä tultiin taas oikein iloisesti. Ainoa pienoinen virhe oli se että tuli kaks vikaa pätkää sammakkohypyillä, mutta tää on vaan pieni kauneusvirhe :)

Sitten liikkeestä istuminen, istui ihan ok, tosin saisi olla vähän nopeempi. Toisaalta tää kyllä riittää mulle, eli mun ei tarvitse antaa mitään apuja tai hidastaa kävelyä tms. vaan voin jatkaa kävelyä normaalisti ja silti Hoo istuu.

Sitten otettiin pari kertaa ruutua, ensin ihan kylmiltään eli lähetin Herin valmiiseen ruutuun (n. 10m päässä) niin etten ollut näyttänyt sitä sille. Ennen käskyä kyllä vihasin että "ruutu". Heri lähti hienosti suoraan eteenpäin, tosin oikealle merkille mutta heitin silti pallon perään. Tokan otin lähempää, tämä myös ok. Vikalla käskin seisomaan, pysähtyi salamannopeasti, vaikka oli puoliksi ulos ruudusta niin palkkasin silti Hymy Tätä ehditään kyllä viilata vielä koko kesä.

Metallinouto sujui hyvin, vaikka ekalla heitolla onnistuin viskaamaan kapulan suoraan ylös! Onneksi ei tippunut kenenkään päähän... Tokalla Heri varasti eli lähti liikkurin käskystä, tätä sitten hinkattiin jonkin aikaa eli heitin kapulan ja Kaarina hoki "käsky käsky käsky". Näitä pitääkin muistaa ottaa Herillä kun se niin tykkää noutaa. Itse nouto oli sitten vauhdikas eikä yhtään epäröinyt ottaa (kylmähköä) kapulaa. Pitäis muistaa reenata välillä vieraillakin kapuloilla.

Kaukokäskyjä otin läheltä, pientä pelleilyä eli heittelin taas nameja taakse. Hyvin sujuu, ja kun Kaarina vähän häiriköi Herin takana niin ei silläkään ollut onneksi vaikutusta.

Sitten tunnari, ja tässä palattiin vähän taaksepäin. Tehtiin siis isompi kasa vieraita kapuloita ja oma niiden takana. Mua kun epäilytti ettei Heri ole tarpeeksi rauhallinen tehdäkseen oikein... Heri meni vauhdilla kapuloille, nuuski  muita, nuuski omaa, nappasi sen ja toi heti Hymy Eli tämä on nyt tämän viikon tunnariohjelma, teen myös niitä oman etsimisiä.

Lopuksi vielä seuraamista, hienosti Heri jaksoi vaikka kaikennäköistä oltiinkin touhuttu.

Jälleen mukavan onnistuneet ja iloiset reenit, Kaarinakin totesi että "Herihän selvästi tykkää tästä" Hymy Reenien jälkeen käytiin vielä Kaarinalla iltapalalla ja paranneettiin vähän maailmaa, taidettiin me vähän muustakin kuin koirista puhua. Kiitos Kaarina tarjoiluista ja reeniseurasta! Koitetaan saada tää viikoittaiseksi ohjelmaksi.