TI:  En päässyt tekemään oman tunnarikapulan etsimistä, joten suoraan vaan "kisamaiseen suoritukseen". Tehtiin samallatavalla kuin Kaarinan kanssa, eli kasa ja oma sen takana. Oli kyllä ihan kiinni kasassa joten vähän arvelutti, mutta Herpan nokka toimi ja toi oikean Hymy

KE:  Aamulenkillä mulla meni hermo kun Heri aina jälkeen jäädessään juoksee ihan vierestä ohi niin että  mun jalat on ihan mustelmilla. Päätin sitten että ei enää vetele, ja kun Heri jäi nuuskimaan jotain jatkoin matkaa, ja kun Hoo lähti juoksemaan täysiä kohti niin nostin jalan koukkuun (selkä siis Heriin päin). Hölmö juoksi tietysti täysiä päin mun kenkää... Siitä se rämpi mun eteen ja jäi siihen istumaan aivan hölmistyneenä eikä tajunnut mitä ihmettä tapahtui. Totesin sille että "niin, koitapa mennä vastaisuudessa nätisti ohi". Seuraavaksi Heri tuli tanssahtelemaan mun jalkoihin ja piti ihme örinää, ajattelin jo että onko se satuttanut itsensä mutta matka jatkui ilman ontumisia. Seuraavalla kerralla kun Heri jäi jälkeen niin odotin että juokseeko taas päin, mutta Heripä kiersi mut nätisti Hymy Voi olla että huomenna joutuu toistamaan saman operaation (ja voi joutua toistamaan kunnes lumet sulaa...), mutta ainakin nyt loppulenkki meni oikein mukavasti.

Töissä tunnari taas kasana, oma oikealla tosi lähellä muita. Meni iloisesti, haisteli tosi hyvin, hoksas oman, mutta kun otti sen niin tulikin kaksi kapulaa samaan aikaan... Sylkäs kapulat joista valkkasi sitten oman Hymy Hoo toi kapulan iloisesti, eli tää on selvästi sille mieluinen juttu ja tässä se hoksaa mitä ajetaan takaa. Huomenna levitetään vähän kasaa.

TO: Litteä kasa vieraita, oma siinä takana aika lähellä. Nuuski kaikkia ja nosti epäröimättä oman. Miten tää nyt on näin helppoa Hymy

PE:  Samoin kuin eilen, oma lähellä vasemmalla. Hieno suoritus, nuuski aika pitkään muita ja kun oma tuli vastaan nosti sen ja toi häntä heiluen Hymy Aloin kehumaan kun tuli, koitan nyt jossain vaiheessa jättää tätä pois mutta en mahtanut iselleni mitään Hymy Voi vitsit että tuntuu hyvältä! Nyt täytyy alkaa sitä ruutua tankkaamaan, tän illan tokoreenit jää väliin kun pitää pakata mutta sunnuntaina mennään Kaarinan kanssa tallille ja täytyy ihan paperille laittaa reenisuunnitelmaa...

Katselin muuten voittajaluokan liikkeitä ja kertoimia, ja kaikissa muissa on neljän kerroin paitsi liikkeestä istumisessa (3) ja hyppy + metallinoudossa (2). Huh! Eli Herin vahvimmat liikkeet (noudot) ei paljoakaan pistepottia kartuta jos joku iso liike meneekin nollille... Eli aikalailla saa tehdä hommia ennenkuin voi ajatella saavansa sen 1-tuloksen. Voivoi Kieli ulkona

SU: Sunnuntai-aamuna sovittiin Kaarinan kanssa reenit Tamskin Tallille, mittari näytti aika hurjia lukuja aamulla mutta eipä se meitä estellyt. Itseasiassa aurinkokin alkaa jo lämmittää siihen malliin että koirat sai odotella mukavasti autoissa. Meillä hujahti jotenkin kummasti puoli tuntia juoruamiseen, meinasi ihan panique iskeä kun piti tehdä sitä sun tätä... Onneksi meidän jälkeen ei tullutkaan ketään, eli 1,5h riitti aika sopivasti Herille ja Hiskille Hymy

Hiski aloitteli, ja heti alkuun teki niin hienon ruudun että mulla alkoi nenä vähän vihertämään Silmänisku

Herin reeneissä koitan nyt pitää pääpainon tunnetilalla, eli viilaukset sikseen kunhan Herpalla on hauskaa. Ja olihan sillä!

Ruutu - pientä hakemista, irtoo kyllä mutta päämäärä ei ole vielä selvillä. Kyllä tämä tästä, reeniä reeniä... Alussa hirveetä komentamista, tokalla lähetyksellä hallin toiselle puolelle tuli yks ihminen reenaamaan joka aiheutti toisen haukkukohtauksen. Rauhoittui kyllä ja reenit jatkuivat ongelmitta.

Seuraaminen - vähän liian innokasta, perusasennot hukassa mutta mieluummin otan niistä miinuksia kuin lehmäilystä.

Luoksetulo - tämä on tosi hyvä, olen oikein tyytyväinen Hymy Heri vaan juoksi hassusti merkeille ja pysähtyi niille, eli täytyy ottaa merkkejä tähän reeniin häiriöksi.

Metallinouto - käskytyksellä, yskäisin aina "käsky"-sanan jälkeen ja Heri nytkähteli kuin sähköiskun saaneena. Tähän liikkeeseen on niin paljon intoa että ei tarvitse murehtia muuta kuin varastamista, eli hyvin menee.

Tunnari - ekalla haki väärän, tokalla ok. Uusinnalla myös ok. Vauhti oli oikein mukava kapuloille mennessä ja tullessa.

Kaket - leikkien, Herillä oli hauskaa ja tekniikkakin suht ok. Pitäis muistaa uskaltaa lisätä välimatkaa... Tästä laitan videonpätkää kunhan saan editoitua. Koitan vielä saada Herille tähän tarkkuutta ja nopeutta, into ja motivaatio on jo mukavasti kohdillaan.

Liikkeestä istuminen - bueno.

Reenien päätteksi Heri huiskutteli häntäänsä ja naamalla oli kovin onnellinen ilme, itsellekin jäi taas kerran hyvä mieli. Vaikka tarkkuus ja varmuus puuttuu aika monesta liikkeestä niin Heri on silti pätevä ja mukava harrastuskaveri: "iloa ilman aivoja, intoa ilman edellytyksiä".

Heri pääsi vielä Hiskin kanssa kirmailemaan pihalle auringonpaisteeseen, ja käytiin sitten vielä kävelylenkillä ja ammuttiin koirille kun molemmat oli paikkamakuussa, Heri heilutteli korviaan mutta mitään muuta reaktiota ei tullut.