Maanantai-aamuna käytiin Kaarinan ja Hiskin kanssa reenaamassa Tallilla, parivaljakolla kun on eka voittajaluokan koe edessä. Olin jo ajoissa paikalla, ja kun ennen meitä ei ollut ketään niin ehdin rakentamaan kehää valmiiksi ja reenaamaan Herin kanssa hieman agiliitoo. Lähinnä reenasin lähtöjä, mitkä ei tietenkään tuottaneet ongelmia kun neiti tiesi että ei olla kisoissa.

Laitoin Herin siis istumaan esteen taakse, itse menin toiselle puolelle ja härnäsin narulelulla. Jos lähti, palautin vihaisesti takaisin paikoilleen. Kun kesti paikoillaan, odotin että oli oikein jännittyneessä asennossa (suu meni kiinni), sitten hihkaisin "hyvä!" ja usutin naruleluun kiinni. Tämä toimi nyt tosi hyvin, voisin koittaa jatkaa myös isompien häiriöiden kera.

Tokoreeneissä otin kunnon session ruutuja, eli kaks ruutua joista aina lähetin toisesta toiseen. Pääsin samalla jättämään namin lätkälle lähetysruutuun. Heri teki hyvin hommia, ekasta lähtien eteni mukavan reippaasti. Ihan vikana otin ruudun niin ettei siellä ollut lätkää eikä namia. Heri meni vauhdilla, ja kun hihkaisin "seiso" Herppa pysähtyi kuin seinään jolloin heitin pallon, oikein hyvä Hymy Päätin nyt ottaa kunnon ruutukuurin, ja näin helpolla että varmasti onnistuu.

Seuraavaksi sitä metallinoutoa käskytyksellä, oli taas kovasti into piukeella mutta ei varastanut. Kun vihdoin annoin käskyn sai tuoda loppuun asti, ja hyvin toikin! Tokalla kerralla taas muutama käskytys ennenkuin pääsi kapulalle, nyt mulla oli tennispallo palkkana joka saikin Herin irroittamaan otteen metallista Hymy

Viimeisenä vielä luoksetulo häiriömerkeillä ja laudoilla, nyt ei reagoinut mitenkään merkkeihin, ja itse pysähdyskin oli oikein hieno. Tähän en oikein keksi parannettavaa, on ihan Heristä kiinni millä vauhdilla lähtee. Yhdellä kerralla tuli meinaan voimakkaasti ennakoiden, mutta seuraavalla kerralla taas vauhdilla.

Kivat reenit taas, kiitos Kaarina ja tsemppiä kokeeseen!