TUNNARIREENIT:

Maanantaina unohdettiin ottaa tunnari, ite olin niin väsy muuttohommista etten sitten ottanut sitä lainkaan.

TI: helppo reeni, kasa ja oma takana, nuuski ensin vieraita ja bongas sitten oman, hyvä Hoo!

KE: unohdettiin taas tunnari, koskahan sitä sais univelat hoidettua pois... Otin iltapäivällä sitten ittekseni useamman tunnarin hajustamattomilla kapuloilla, palkkana tällä kertaa hirvenlihaa. Halusin kokeilla sekoaako Heri täysin kun on herkkua (tosin se ei ole sitä ennen saanut etten tiennyt onko oikeasti herkkua vai ei).

Taisin ottaa yhteensä seitsemän kertaa, kerran toi väärän ja muuten oikein! Pitää ottaa kokeiluun seuraavaksi silakat, nehän on Herin herkku nro 1, josko sitten alkaisi tunnari sujumaan. Tai sitten ei Hymy

Torstaina tytöt sai jäädä kotiin kun mittari näytti niin uhkaavia lukuja että pelkäsin auton hyytyvän matkalle enkä halunnut jäädyttää koiria.

PE: otettiin useamman kerran, palkkana ihanaa silakkaa Hymy Eka oli suht ok, tokalla sekos aivan täysin ja hyppäs kapuloiden keskelle... Seuraavilla kerroilla maisteli vääriä mutta toi lopulta oman. Taidettiin ottaa yhteensä seitsemän kertaa ja kerran toi väärän, eli ihan ok treeni. Uskallan nyt käyttää herkkunameja ja ottaa myös useamman peräkkäin. Välillä oli pientä epävarmuutta, eli pitäis muistaa tehdä sitä oman etsimistä. Kunhan kotona saadaan tavaroita paikoilleen niin siellä pystyy sitten reenaamaan tunnariakin.

TI 1.3.: kellotaulu, oma kello yhdessä. Nosti ensin viereisen, vaihtoi kuitenkin heti omaan. Palkaksi naudan kuivattua mahaa ja nyt tämä jää hetkeksi paussille Hymy

MUUTA REENIÄ

Sunnuntaina käytiin reenaamassa tallilla Hannelen & Nessan ja Tarjan & Toftyn kanssa.

Heri oli tyypilliseen tapaan ihan kierroksilla alussa, haukkui ja veuhtoi mutta hyvin keskittyi tekemään eikä mopo karannut ihan käsistä.

Päätin ottaa härkää sarvista ja aloittelin ohjatun noudon suunnilla, vaikka tätä ei ole tehty valovuosiin. Laitoin kupit kisamitan päähän mutta samalle linjalle merkin kanssa. Tarja toimi liikkurina ja kävi viemässä aina juustonpalan kuppiin ja kopautti myös tyhjää. Parilla ekalla kerralla vein Herin merkille, mutta kolmannella kerralla Hoo karkas merkille joten neljännellä kerralla päätin ottaa toistakin härkää sarvista ja kokeilin lähettää Herin merkille. Ylläripylläri Heri meni aivan upeasti merkille! Odotin hetken, lähetin käsimerkillä ja "mene" käskyllä sille kupille mille Tarja oli vieny namin ja Heri meni oikeaan suuntaan! Otin tän monta kertaa suuntaa vaihtaen ja joka ikinen kerta onnistui hienosti!! Heri on ilmeisesti hoksannut että se missä liikkuri käy ensin on se minne mennään.

Parilla vikalla kerralla päätin ottaa pelkkää merkkiä, Tarjan kuitenkin käydessä kopauttamassa kuppeja. Tämä tehtiinkin oikeaan aikaan koska ekalla kerralla Heri yllättäen varasti kupille, joka kuitenkin oli kaikeksi onneksi tyhjä. Eli mainioon paikkaan Heri teki virheen Hymy

Otin myös ruutua joka ei mennyt ihan nappiin, sain kuitenkin onnistuneita suorituksia, välillä ruudussa oli namikuppi, välillä heitin pallon perään. Ruutu täytyy ottaa tehoreeniin sitten kun pääsee ulkona reenaamaan, tuolla tallilla ei oikein saa matkaa eikä niin montaa ruutua kuin haluaisin. Yksi ei mulle riitä Silmänisku

(Kun toi ohjattu onnistui noinkin mainiosti pitkän tauon jälkeen niin tuli mieleen että voisin tunnarinkin jättää hautumaan hetkeksi.)

Vikana otettiin paikkamakuu, en ottanut aikaa mutta sillä välin kun Heri makoili keräsin ruudun pois ja laittelin kamppeita kasaan. Tosi rauhallisesti makoili, ei edes nuuskinut.

Maanantaina Kaarinan kanssa upeasti auratulla parkkipaikalla Nekalassa. Heri aloitteli, ensin luoksetuloa merkkien kera lähinnä niin ettei reagoisi merkkeihin. Ei reagoinut, mutta luoksetulo oli ihme kenguru-sammakkoloikkimista Nauru Pari uusintaa, sitten yritin pysäyttää eikä tietenkään pysähtynyt. Seuraavaksi neitonen meni käsimerkillä maahan... Otin lyhemmällä matkalla, nyt oikein super pysähdys seisomaan. Vikana molemmat pysäytykset, hienosti onnistui. Ens kerralla pitäis muistaa ottaa heti alussa pysäytyksillä.

Kaukokäskyjä niin että Kaarina häiriköi takana (tai yritti, Hoo keskittyi hienosti itse asiaan), teki asennonvaihdot häntä huiskien. Kaarinakin naurahti että häntä senkun heiluu, ja kerroin että alkuaikoina mulla oli melko natsimeininki kaukoissa, eli ruokaa ei tullut jos ei tehnyt täsmälleen kuin halusin. Herihän oli silloin melko epätoivoinen, mutta nyt kun lamppu on syttynyt niin intoa ei kyllä puutu. Vaatimusta ja palkkaa sopivassa suhteessa Hymy

Metallinouto käskytyksellä, ekalla kerralla Hoo nousi ylös joten Kaarina haki kapulan ja heitin sen uudestaan. Kaarina hoki viis kertaa "käsky" ja palkkasin sitä kun malttoi pysyä paikoillaan. Kun vihdoin sai käskyn lähti vauhdilla, tehtiin ns. iskunoutoja eli aloin heti heiluttamaan lelua kun nappasi kapulan, vaan Heripä ei heti irroittanutkaan metallista Nauru Tokalla kerralla sama homma, nyt malttoi tosi hienosti pysyä paikoillaan, ja heitin taas narulelut kun lähti tulemaan kohti. Vaan Heripä oli sitä mieltä että metallinoutis on paaaaaljon kivempi kuin narulelut!! Ei siinä muu auttanut kuin mennä Herin rientoihin mukaan, eli rähistiin naamatusten riemusta, Herillä metalli tiukasti suussa. Ihanan kahjo otus.

Tunnari, uskaltauduin ottamaan metalihäröjen jälkeen, koska kokeessakin voi tulla tunnari jonkun vauhdikkaan liikkeen jälkeen. Kasa ja oma takana. Loikki iloisesti kapuloille ja nappasi epäröimättä oman Hymy Heri ei ollutkaan tänään töissä mukana kun oli Eukanuba-esittelypäivä, joten siellä ei päästy tätä reenaamaan.

Liikkeestä istuminen, palkka heti kun istui, oikein hyvä.

Ainiin, alussa leikin Herpan kanssa vähän liiankin innokkaasti, lensin meinaan komeassa kaaressa päistikkaa maahan. Ihme ja kumma en satuttanut itseäni, ja itseasiassa kipeä niska tuntui ilmalennon jälkeen paremmalta? Mutta kaikenkaikkiaan oikein kivat ja onnistuneet reenit taas kerran, kiitokset Herpalle.

Nyt kun on taas päästy pakkasten kaikottua pitkille metsälenkeille, oon ottanut Herillä pudotettua esinettä, ja hyvin on muistissa tämäkin.