Kaarina houkutteli meidät maanantai-iltana reenaamaan Pirkkahallille, ja tokihan me Herpan kanssa ollaan aina valmiita toimintaan Hymy

Herin juoksujen takia Hiskonen aloitteli. Herille olin väsännyt kaksi ruutua, neljä piti tehdä mutta aurinko paistoi sen verran ikävästi etten voinut toteuttaa suunnitelmaa. Kaksi ruutua siis, ja samaan tapaa kuin viimeksikin eli ruokapalkka ruudussa.

Hienosti pimu muisti parin viikon takaiset reenit, ja taas alkoi naurattamaan Herin into. Ruudut oli tosi kaukana toisistaan, reilusti yli kisamitan. Molemmissa oli erilaiset ruutumerkit, toisessa oranssit kartiot, toisessa keltaiset ämpärit. En antanu Herille mitään vinkkiä vaan otin sen sivulle, ja kun huomasin että alkoi tuijottamaan ruutua annoin käskyn.

Ja Herihän lähti kuin pieni ohjus ja haukahti vielä innokkaasti lähtiessään! Heri sinkosi luotisuoraan, ja itseasiassa juoksi ekasta ruudusta läpi kun vauhtia oli niin paljon ettei hoksannut eväitä Nauru Kolmeen ekaan ruutuun Heri haukahti lähtöhaukun, sitten alkoi rauhoittumaan vaikka vauhti ei kadonnut mihinkään. Oli kyllä hienon näköistä katsoa takaapäin kun Hoo vetää miljoonaa ihan suoraan eteenpäin, huippupimu!

Tätä siis jatketaan vielä, jossain vaiheessa otan sitä pysähdystä (=hallintaa) mukaan.

Ruutuilujen jälkeen kokeiltiin metristä hyppyä pitkästä aikaa, ensin meinasin aloittaa 80 sentistä mutta en jaksanut alkaa säätämään joten suoraan vain metriseen. Ensin pari-kolme kertaa namihyppyjä niin että Kaarina oli toisella puolella palkkaamassa, sitten kertaalleen kapulan kanssa. Mainiosti meni, vaikka hyppytekniikka Herillä oli vähän hukassa. Mutta tätä ehtii reenaamaan Hymy