Kun tunnarit on paussilla piti kuitenkin jotain reenintynkää keksiä töissä. Tiistaina otin siis kaukokäskyjä pitkältä matkalta, max. 2 asennonvaihtoa. Palkka ensin takana, mutta kun kääntyi niin voimakkaasti niin aloin sitten heittelemään neidille palkat (silakkaa).

Keskiviikkona otin tarkkuusruutua karvalankamatolla, siihen olikin kiva yrittää askarrella 10- ja 5-senttistä piiloon kun langat ei olleet niin pitkiä. Otettiin aika monta toistoa (palkkana silakkaa ja kanankauloja), ja ilmeisesti mattoon tarttui hajut hyvin kun jäi jumittamaan sellaiseen kohtaan missä esine oli aiemmin ollut. Otin lopuksi vielä pelkkää ilmaisua, palkkana broilerinrasvaa Hymy

Torstaina tarkkuusruudun ilmaisua, palkkana jotain kananmakuisia nameja. Hyvin meni, ja vauhdilla saatiin ilmaisuja. Toistoja varmaan parikymmentä, vaihdoin välillä esineen (5sent) paikkaa, ja muutaman kerran Heri jumitti vanhaan paikkaan. Illalla Heri onnistui löytämään jonkun elukan jätökset ja pyöri niissä, pesuhan siitä seurasi. Jätin Herin toviksi kylppäriin kuivumaan, ja ennen ruokaa Ilkka päästi sen vielä kerran pihalle hädilleen. Heri piti ihme mörinää pihalla, ja kysyin Ilkalta että mitä se Heri siellä oikein tekee? Vastaus kuului: "Purkaa kiukkuaan" Nauru Nyt on tyttö pöyheän näköinen, uusi karva kun on kovaa vauhtia tulossa joten alkaa tuo hassu otus jo hieman näyttämään hovawartilta.

Sunnuntaina olin tokokisoissa talkoilemassa ja liikkuroimassa alemmat luokat. Oli mielenkiintoista seurata ylempiä luokkia, tuomari oli tiukka ja olin utelias näkemään uuden "idioottiringin". Se näytti itseasiassa helpommalta kuin vanha,eikä aikaa mene liikkeeseen yhtä kauan. Tunnarikapulathan on nykyään valmiiksi merkattuja, joten se pitää alkaa ottamaan tunnarireeneissä huomioon kun aletaan sitä taas reenata.

Kisoja katsellessa tulee aina sellainen mukava kutina että olisipa kiva olla tuolla kisaamassa Hymy Täytyy nyt ottaa se ruutu tehoreeniin ja katsoa josko ennen Tervistä päästäisiin johonkin kisaan testaamaan missä vaiheessa meidän osaaminen on.

Maanantaina mentiin Kaarinan kanssa purkamaan ruutuvimmaa Nekalaan Hymy Sää oli melko hyinen, joten päätettiin pitää ihan pikaiset reenit. Teemana siis ruutu, oltiin väsätty neljä ruutua erilaisin merkein. Herillä palkka joka ruudussa takaraunalla, oli vaan sen verran  tuulista ettei voinut alustoja käyttää. Heri lähti aina hienosti ruutuun mutta herkkujen löytymisessä meni tovi. Vikassa ruudussa oli isompi herkkukuppi. Ruutuilun jälkeen käytiin pikku lenkillä ja Hoot pääsi keskenään kirmailemaan ja kyllä ne nauttikin. Hiskihän kävi hakemassa voittajaluokasta heti 1-tuloksen, onnea vielä tätäkin kautta!

Töissä ollaan otettu tarkkuusruutua ja lenkillä pudotettua, ja muutenkin olen viskaillut lelua lumihankeen että Heri saa vähän lihaa luiden ympärille.