Sunnuntaina on siis Korrin jälkipäivä, ja mun on pitänyt käydä polkasemassa Herille jälki ettei ihan tumpeloimaan mennä.Viimeksi  Herillä on ajettu jälkeä lokakuussa hoffien pk-mestiksissä!

Vasta perjantaina oli semmoinen päivä että ehdin töiden jälkeen käydä pikaisesti jäljestämässä, kävin Kaukajärvellä nurtsilla kun en metsään jaksanut lähteä. Lyhyehkö jälki (vajaa 200 askelta), kahdeksan keppiä, ei kulmia, namia aluksi joka askeleella ja sitten siellä täällä. Paikalla kävi aikamoinen tuuli, mutta se ei onneksi Herin työskentelyä häirinnyt.

Valeraskaus painaa taas, itseasiassa se näkyi jo vähän torstain tottiksissa. Heri jäljesti ihanan rauhallisesti, häntä alhaalla ja jälkiliina aivan löysällä. Muutamassa kohtaa (namittomat askeleet) vauhti vähän reipastui, mutta hienosti ajoi. Kepit nousi mukavasti, ekan yli meinas mennä, samoin pari muuta meinas jäädä mutta Heri selvästi reagoi niihin kun alkoi melkein ryömimään. Yhdellä kepillä oli huippuilmaisu, tipahti maahan ihan kuin ois seinään törmännyt! Mun vaan pitäis muistaa alkaa nyt palkkaamaan vasemmalta, on kovasti oikealle kellallaan kun palkka tulee aina sieltä.

Loppu oli vähän vaikea, tein heti kepin jälkeen kaarroksen vasemmalle ja tässä jälki vähän hukkui. Tästä tuli mieleen että voisin alkaa vaikeuttamaan hommaa niin että kepin jälkeen tekisin heti kulman, Heri kun vähähn hutiloi ilmaisun jälkeen kun luonnollisesti tuumii että nyt saa hetken aikaa mennä vähän huolimattomammin. Voisin itseasiassa jo tänään vähän miettiä sunnuntain kaavioita, ja koittaa ens viikolla ehtiä tuonne nurtsille tekemään useampana päivänä jälkiä ja miettiä niitäkin etukäteen.

Jeps, tuli oikein hyvä mieli ja Heri nautti! Itsellä on ollut tällä viikolla vähän apea mieli, vasta lomareissulla tajusin kuinka väsynyt olen (nukuin sunnuntaina menomatkan ja maanantainkin vielä...). Täytyy hieman funtsia asioita ja koittaa keksiä jotain... Mutta onneksi on nämä koirat! Oli kyllä äärettömän rentouttavaa ja ihanaa käppäillä Herpan perässä sitä jälkeä, ei voi kyllä paremmin saada päätä nollattua Hymy Kiitos Heri!