... kysyi sunnuntain Match Showssa mies, jolla narun päässä flatti rolleye0011.gif

Siis flatithän on MUSTIA ja Heri on VAALEA. Ja alhaalla vielä rautalankamallia winking0001.gif Juu onhan ne kuin kaksi marjaa vai mitä.

 

sileakarvainen-noutaja1.jpg1296408000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sunnuntaina kävästiin siis Herin kanssa pitkästä aikaa Match Showssa, virallisiin näyttelyihin kun mulla ei ole mitään hinkua eikä tarvettakaan, ehkä jos oisin rikas niin sitten mutta nyt toistaiseksi ei vain kiinnosta Hymy Herillä oli parina bordercollie, ja Herppa käyttäytyi tosi hienosti, antoi lääppiä ja juoksi nätisti. Saatiin siis punainen nauha! Ohops. Punaisissa ei sitten tietenkään tullut sijoitusta, mutta ihan kiva fiilis jäi molemmille.

Herin kanssa on nyt hinkattu ruokareeninä sitä seisomasta maahanmenoa niin että etutassut ei liiku, eli olen pitänyt pikkukoiran käpälistä kiinni. Ja voi että aluksi oli vaikeeta, suorastaan itkua ja hammastenkiristystä. Mutta kun lamppu syttyi niin hommakin alkoi luistamaan.

 Mitään muuta ei oikeastaan olla nyt hommailtu juoksutauolla, ja ens viikolla ollaankin pohjoisessa. Sitten täytyy aloittaa treenaaminen ihan tosissaan, meidät kun nakitettiin toko-sm kisoihin hoffiyhdistyksen joukkueeseen... Sitä ennen pitäisi saada parit pk-kisatkin käytyä. Ja koirauinnin SM-kisoihin olisi kiva vihdoin osallistua Hymy