Heri sitten todellakin toipui siitä "tulehduksesta" ihan kotikonstein Hymy Hieno homma, ja taidan vastaisuudessakin tivata tarkkaan jos meinataan antibioottia määrätä että onko se nyt varmasti tarpeen.

Sunnuntaina piti käydä hakuilemassa, mutta kun suunniteltu paikka oli niin karmeassa kunnossa niin mentiinkin tokoilemaan Pirkkahallin kentälle. Herillä ruutua, kaukokäskyt ja liikkeestä istuminen.

Eka ruutu oli aika lähellä, sinne irtosi hyvin mutta ei mennyt tällä kertaa suoraan vaan koukkas vasemmalta sivulta sisään. Toka ruutu oli kaaaaaukana, varmaan viidessäkymmenessä metrissä. Hyvin irtosi, mutta tähän meni sitten oikealta sisään... Vika ruutu oli myös kaukana, ja tää meni oikein hienosti! Suoraan keskeltä sisään, ja siellä sitten odottikin herkkupalkka eli silakkaa! Lisäksi uudella lelulla leikkimistä, eli hommasin Herille frisbeen (joka kelluu eli kesällä pääsee hakemaan sitä järvestä) ja kylläpä pimu innostuikin siitä! Muilla oli hauskaa kun Hoo yritti apinan raivolla saada sitä frisbeetä maasta. Täytyy alkaa heittelemään tätä Herille että oppisi ottamaan ilmasta kiinni.

Otin kaukokäskyt kisamaisesti, tarkoituksena katsoa että missä kohtaa tulee eteenpäin niin tiedän mitä viilata. Eli seiso-maahan tekniikka on vähän hakusessa, tässä tuli aivan liikaa eteenpäin. Muuten hyvä suoritus, tekee tarkasti ja innokkaasti Hymy

Liikkeestä istuminen myös kisamaisesti, ei huomauttamista.

Kiva reeni, eikä juoksut näytä neitiä haittaavan. Ainoa mihin pitäis nyt kiinnittää huomiota on se hallinta, kun otettiin se liikkeestä istuminen niin Herin sivulle saaminen oli aika vaikeeta, se kun tillitti ruutua tai jotain muuta mitä lie. Sitten kun se lähtee hommiin niin keskittyy hyvin, mutta varsinkin jos pitää siirtyillä niin sitten meinaa ajatus Herpalla kadota.

Ainiin, Heri on ilmoitettu agimestiksiin vaikka meillä ei valitettavasti kesäksi olekaan ryhmäpaikkaa. Meidän koulutaja kun ilmoitti ettei pystykään ottamaan ryhmää Päättämätön Pitänee käydä ittekseen reenaamassa, tosin se ei ole sama kun ryhmässä reenaaminen, varsinkin kun Herpalla on ne lähdöt ongelmana. Noh, me koitetaankin tänä vuonna keskittyä siihen pk-puoleen Silmänisku