Sunnuntaina käytiin pikaisesti tekemässä siivoamisen lomassa motivaatiojälki Herpalle Lihasulaan, siellä missä oltiin Kaarinan kanssa viimeksi oltu oli isompi porukka reenaamassa joten piti etsiä toinen metsäläntti. Olin saanut suostuteltua Ilkan polkaisemaan Herille jäljen, ja hauska jäljestä tulikin Hymy Pituutta 400m ja 3 keppiä. Pari terävää kulmaa, kepin jälkeen heti kulma, isomman hiekkatien ylitys ja vika keppi oli piilotettu kuusen alle Hymy Heri sai katsoa kun Ilkka katosi metsään, ja Herihän kiljui kuin syötävä.

Jälki sai vanhentua vajaan tunnin, ja sitten matkaan. Jana ei ollut ihan suora, mutta kääntyi heti oikeaan suuntaan. Ekan kepin yli meni, mutta muuten jäljesti oikein mukavasti. Tokan kepin ilmaisi, muttei mennyt maahan. Lopussa oli vähän hakemista, olin käskenyt Ilkan mennä jäljen loppuun odottelemaan ruokakupin kanssa, ja ilmeisesti Hoo haistoi Ilkan eikä meinannut jäljestää. Vika keppi unohtui ilmaista kun Hoo oli niin riemuissaan maassa makaavasta Ilkasta Hymy Keppi löytyi lopulta Ilkan avustuksella, ja siitä sitten ruokapalkka. Oli oikein hauskaa! Jälkeä oli mielenkiintoista ajaa kun Ilkka ei tosiaan ole jälkeä ennen tehnyt, eikä ajattele samaan tapaan rutiininomaisesti kuin koiranohjaajat. Oli siis kävellyt miten sattui ja käännökset eivät olleet viivasuoria, ja hauskoja oli nuo kepin jälkeiset kulmat.

Nyt ei Heri vilkuillut yhtään taakseen, keppien ilmaisu olisi voinut olla parempi mutta onhan tässä aikaa viilata se kuntoon.