Keskiviikkona taasen melko sairaan oloisen Kaarinan ("Kyllä ne koirat jokatapauksessa täytyy ulkoiluttaa") kanssa Lihasulassa jäljestämässä ja esineruutuilemassa. Kaarina on kyllä sitkee sissi, nokka vuosi ja kuumettakin taisi olla Hymy Teemana siis kepit, ja vähän janatkin. Itse tein Herille 4 pätkää, Kaarina kaksi eka. Janoista 5 vasemmalle, yksi oikealle. Heri ei ollut saanut aamulla ruokaa vaan mulle oli sille rasioissa liha-kasvismixiä ja naudan mahaa.

Ensin esineruutuun, tehtiin kapea kaistale jossa 3 esinettä peräkkäin. Kaarina vei Herin nähden viimeisen esineen. Heri lähti vauhdilla, ja hienosti bongasi matkalla keskimmäisen esineen. Seuraavaksi taisi tuoda takaesineen, ja etummainenkin tuli myös aika nopsaan. Tosi hyvä reeni, nyt otan kyllä kuurina näitä kun Heri on kisoissa edennyt hienosti suoraan mutta nyt kun on tehty isoja esineruutuja niin on alkanut sinkoilemaan sivuun.

Tällä kertaa Heri ei syönyt esinettä, mutta kun Kaarina oli laittamassa taskuun esineenä ollutta hanskaa, Hoo äkkäsi sen ja hyökkäsi kohti osuen Kaarinaa käteen... Sori Kaarina!

Jälki 1: Jana ok, mutta pian jälki meni sellaiseen ryteikköön että oli pakko päästää liina irti, Heri ei mennyt ihan jäljen päältä ja missasi kepin. Se siitä.

Jälki 2: En tiennyt varmaksi mistä jälki meni, Kaarina ei vielä ehtinyt katsomaan meidän lähtöä. Heri sitten meni jäljen yli (oli aika lähellä), ja jatkoi jäljen etsimistä ties kuinka pitkälle. Huomasin että nyt ei kyllä olla jäljellä kun meno oli sen verran epävarmaa. Uusinnassa jana ok, keppi myös löytyi = ruoka.

Jälki 3:Takajälki, päästin menemään tielle asti. Uusinta ok, keppikin löytyi = ruoka.

Jälki 4: Jana ok, keppi löytyi = ruoka.

Jälki 5: Lähti taas takajäljelle, päästin liinasta irti ja tuumin että siellähän heiluu. Harmikseni vaan olinkin tehnyt seuraavan jäljen sen verran lähelle että Heri taisi mennä kepille asti. Argh! Uusinta ok, keppikin löytyi = ruoka.

Jälki 6:Tässä ihan huippujana, kääntyi kuin kiskoilla oikeaan suuntaan Hymy Jäljellä on tarkoituksella kiemurrellut, Heri ei ollut tarkkaavainen ja jäljestäminen oli aika huonoa. Keppi ei meinannut millään löytyä, olisi pitänyt jättää siihen mutten kuitenkaan voinut vaan odottelin niin kauan että keppi löytyi. Heri teki ihan mukavasti hommia kyllä.

Erikoiset reenit, melkein joka jäljenpätkällä eri virheet... Hmmm. Pohdin jo sitäkin että pitäisi varuiksi antaa nenäpunkkikuuri noille tytöille, tuskin siitä haittaakaan on. Heri oli kyllä joka jäljelle menossa into piukeella ja häntä pystyssä veteli jälkiäkin, että motivaatio on kyllä kohdillaan. Jotenkin vaan tuntuu että ollaan vähän jämähdetty paikoillemme, mutta kait tämä tästä.

Reilun viikon päästä päästäänkin Gipsternien kanssa jäljestelemään, kivaa päästä vieraaseen maastoon. Sen viikonlopun jälkeen ei kyllä astuta hetkeen jalallammekaan metsään, ainakaan jälkimielessä.