Aivan ensin alkuun:

party0038.gif  ONNITTELUT HISKI JA KAARINA!! happy0064.gifhappy0064.gifhappy0064.gifhappy0064.gifhappy0064.gif

Parivaljakko sai lauantaina viimeisen 1-tuloksen etsintäkokeesta, joten Hiskonen on näinollen näyttelytulosta vailla KVA!! Mielettömän upea suoritus! Olette todellakin tämän ansainneet, Kaarina on aivan huippukouluttaja: ongelmien ilmetessä ei selittele, vaan ottaa härkää sarvista kiinni ja tekee hommia kahta kauheammin. Hiski taas on kone koiraksi Hymy Loistavaa tiimityötä, mihin vielä yllättekään.

Ja sitten siihen meidän viikonloppuun, eli vietettiin kerrassaan mahtava leiri Gipsterniläisten kanssa! Nauruun voi todellakin kuolla, hengenlähtö oli meinaan iltaisin aikas lähellä, jutut oli sen verran lennokkaita Nauru Kiitos vielä kaikille leirille osallistuneille! Meno oli kerrassaan hervotonta! Molempina päivinä satoi eli tulipa tässäkin säässä reenattua.

Lauantaina lähdimme aamupalan jälkeen jälkimetsään, ja hienot metsät olikin. Herille kaksi jälkeä, toisen tein minä, toisen Ilkka. Keppejä neljä, pituus sellaiset 300m. Molemmat janat oikeaan, unohdin taas että piti sitä vasuria reenata... Eka jälki oli se mun tekemä, jana oli mainio, heti oikeaan suuntaan. Eka keppi tuli aika pian, löysi hyvin. Ajoi jälkeä ihan mallikkaasti, ei kysellyt eikä ihmetellyt. Yksi keppi jäi, muuten ok.

Ilkan jälki oli taas mukavan haastava, Ilkka oli yrittänyt tarkoituksella eksyttää Herin Silmänisku Vaan Herppa on mainio! Ilkkakin oikein hämmästyi kun pikkukoira selvitti sitkeästi jekut ja jäynät. Kaikki kepit löytyi hienosti, nyt oli motivaatio aivan kohdillaan! Tästä ei kyllä jälki parane, eli näillä eväillä kisaan.

Esineruudussa otettiin kolme esinettä, kaksi nousi suht nopsaan mutta kolmatta ei olisi halunnut tuoda (kumikäsine). Kolmannesta kunnon palkka eli toivottavasti oppi jotain. Aika olisi kyllä riittänyt, mutta ruutu ei ollut täysmittainen. Luotan kyllä siihen että tuo kisoissa kaksi esinettä.

Päivällisen jälkeen mentiin tottistelemaan, meille osoitettu tottiskenttä ei oikein miellyttänyt, eli ajelimme kaupunkiin ja sieltä löytyikin kelvollinen hiekkakenttä. Herin tottikset alkoi vähän onnettomasti, kun kesken riehumisen kaksi mustalaislasta juoksi härnäämään meitä... Meinasi Heri syödä mokomat. Otin sen jälkeen melko sisuuntuneena seuraamista, ja kun olin rauhoittunut menin ottamaan hyppynoudon. Heri nollasi kyllä tilanteen samantein, eikä kytännyt lapsia sen jälkeen.

Sunnuntaina otin vain esineruudun, tehtiin se Veeti-veikan kanssa kilparuutuna, eli ruudussa oli useampi esine ja lähetettiin koirat vuorotellen ruutuun. Herillä meni hetki hoksata jutun juoni, mutta hienosti esineet nousi.

Maanantaina käytiin Kaarinan kanssa Tavesin tottisreeneissä, Herin "aamuruoka" oli mukana, jätin sen kentän laidalle ja kävin viemässä Herpan paikkamakuuseen. Sitten menin häiriköimään Hiskin seuraamista, ja hyvä häirikkö olinkin Silmänisku Kun Hiski oli reeninsä reenannut menin hakemaan Herin, ja ilman virittelyitä tai mitään otin seuraamisen. Ja voi veljet miten UPEASTI se seurasi!! Aivan mieletöntä!! Jopa Kaarina ihmetteli että oli loistavaa seuraamista, varsinkin heti paikkamakuun jälkeen. Palkkasin Herpan riekuttamalla seuraamisen päätteeksi.

Sen jälkeen otin estenoudot, ne meni myös mallikkaasti eli Herppa oli aamuruokansa ansainnut Hymy

Tottis on kyllä nyt niin mainiossa kuosissa etten tiedä mitä reenaisin, heh. Täytyy toivoa että vire säilyy myös kisaan asti.

Ma-iltana Heri sai vielä tehdä hommia iltasapuskansa eteen, eli olin heitellyt takapihalle pieniä tikkuja / jälkikeppejä ja ruokaa tippui sitä mukaa kun tikut löytyi. Hyvin meni tämäkin, ja jatkan tätä nyt tämän viikon.