Jes!!! Heri ei enää yritä varastaa lähdöissä agireeneissä!!! Ei lainkaan! Vihdoin se on just niinkuin haluan: istuu jännittyneenä ja sinkoaa vauhtiin heti luvan saatuaan, huippuamahtavaa!! Talvipaussi agista ja puolen vuoden "odota"-reenit ovat siis tuottaneet tulosta, huhheijaa Nauru Aivan mahtaavaa kyllä.

Toi Heri on kyllä ihme otus, sitä ei voi kouluttaa samaan tyyliin kuin muita. Esim. just tuo lähtöhomma, ei vaan mennyt kaaliin se että palasin sen luokse palkkaamaan siitä että odottaa, ehei. Pikkuneidille paras palkka odottamisesta on se että se heti pääsee agiradalle. Ihana outo pikku otus joka pistää mamman hoksottimet todella koville Hymy Upeeta on se että kun minä keksin se punaisen langan niin Heri toimii superisti! On se vaan ihana.

Itse ratareenit ei menneet kovin hyvin, Heri on niin sikanopea nykyään, että kun estevälit oli aika lyhyet niin Hoo ehti sinkoilemaan väärille esteille ennenkuin ehdin kissaa sanomaan. Nyt tuli jo palautetta ja ohjeitakin, ja sillä välin kun kouluttaja väänsi mulle rautalankaa, käskin Herpan makaamaan radalle. Ja siinähän se makoili aivan tyynenä. Ja kun radalle päästiin niin komenteli mua minkä kerkis Hymy Koitan saada Ilkan ens viikolla kuvaamaan meidän harkkoja, näen itsekin vähän mitä mun pitäis parantaa.

Mutta oikein mukavat reenit, käveltiin taas Herin kanssa reeneihin, kunnon lämmittelylenkki on poikaa. On kyllä mukavaa kun reenipaikka on noin lähellä.

http://www.sports-tracker.com/#/workout/snowangel73/1m20ufeus7esr6qr