Torstain tokot Merjan ryhmässä, aiheena luoksetulo ja tunnari. Tunnaria on taas alettu ottamaan töissä, ja torstain reenit meni ihan ok. Ekalla kerralla nosti väärää mutta toi oikean, sitten pidettiin pikku paussi. Tokalla kerralla toi heti oikean Hymy Töissä on nyt tehty niin, että Virva on vienyt kapulat vähän aiemmin eli mun kapula tuoksuu voimakkaammalle.

Illan reeneissä ensin luoksetulo, ei oikein onnistu pysähdykset, mutta toisaalta meillä on nyt ensin kiikarissa se jälkikoe niin otin vain kerran (pysähtyi seisomaan ok, maahanmeno aika hidas, loppupätkän sais tulla nopeemmin) ja sen jälkeen suoraa luoksetuloa joka onnistuikin. Nyt koitan muistaa lenkille ottaa motskua mukaan niin saa noita suoria luoksetulja vauhdilla ilman "sammakkohyppelyitä".

Tunnari sujui sitten oikein hienosti! Ekalla vähän epävarma, eli meni reippaasti kapuloille, aloitti hienosti nuuskimisen vasemmalta, eteni nätisti riviä pitkin, oma tuli vastaan nosti sen, mutta jostain syystä tiputti ja toi väärän. Toi sitten oikean.

Tokalla meni paremmin, vähän maisteli muita mutta toi oikean Nauru Huh, hyvä että tää alkaa olemaan jo näin hyvällä mallilla.

Otin vielä jääviä, halusin katsoa onko käskyt vielä hanskassa kun ollaan otettu vaan istumista. Kaikki sujui oikein hyvin, joten voin nyt alkaa opettelemaan sitä avoimen luokan pk-tottista. Ostin kilosen kapulankin kun en jaksanut varastosta kaivaa vanhoja.

Reenien päätteeksi oli haikea hetki kun saimme kunnian olla saattamassa Merjan Sissiä viimeiselle matkalle... Itku Itkuhan siinä tuli... Hyvää matkaa Sissi! Ja kiitos kaikista opeistasi.