Sunnuntaipäivä meni mukavasti Riitta ja Pekka Korrin tokoseminaarissa, ja päälimmäisenä jäi mieleen fiilis "hei me osataan Nauru ". Meillä ei ole oikeastaan mitään suurempia ongelmia, olemme vasta matkalla eikä olla vielä päästy perille. Tuli melkoinen tokointo, sais olla vuorokaudessa enemmän tunteja niin sais jotain aikaiseksikin. Harmi että Heri on ilmoitettu sinne toko-sm joukkueeseen, me ei millään ehditä saamaan liikkeitä valmiiksi siihen mennessä, mutta koitetaan tehdä hyvin ne mitä osataan.

Oltiin Herin kanssa Riitan vetämässä voi-evl ryhmässä, Pekka ohjasteli avoimen luokan koirakoita. Riitta ehdotti että aamupäivästä katsottaisiin tunnari ja ruutu, ja ruoan jälkeen käsiteltäisiin meidän ongelmia. Ensin Riitta luennoitsi tovin tunnarista, paljon mielenkiintoista asiaa. Sitten reenattiin, halusin kokeilla Herpalla kisamaista tunnaria vaikka tämä liike onkin vielä vaiheessa.

Heri oli vähän liikaa into piukealla, oli dotellut kevythäkissä ja kun pääsi pois oli heti valmis toimintaan. Eka tunnari oli vähän liian vauhdikas, nosteli muita mutta toi lopulta oman. Seuraava otettiin niin, että kapuloita oli tuplamäärä kahdessa rivissä. Ja avot että oli mahtava suoritus!! Tämä onkin siis huomattavasti paremmalla mallilla kuin mitä kuvittelin!

Seuraavassa osiossa otettiin ruutu, ja tiesin kyllä etukäteen miten siinä käy... Ruutuunmeno super, mutta eipä ole korvia ei. Olin siinä vähän nolona että "...kun ei se kuuntele..." johon Riitta totesi että "olet tehnyt aivan oikein kun motivaatio on kohdallaan!". Ensimmäinen osa on siis kunnossa, nyt vaan viilataan se loppuosa valmiiksi Hymy Ei siis mitään hätää, otettiin muutama näyttöruutu ja ruutuun pysäytystä pallopalkalla.

Ruokapaussilla käytiin porukalla syömässä ABC:llä ja jatkettiin sielläkin vielä jutustelua. Harvoin kun sitä tuon tason ihmisten kanssa pääsee samaan ruokapöytään.

Ruoan jälkeen otin Herillä ekassa osiossa seuraamisen perusasennot ja kaket. Aika simppelit vinkit seuraamiseen, Riitta kehui että Herin seuraamisasento on aivan huippu, tästäkin tavallaan puuttuu se lopun viilaus. Kakeissa tuskailin sen liikkumisen kanssa, mutta tästäkin tuli kehuja että perusta on tehty oikein ja asenne on kohdillaan, tekee iloisesti ja heti ensimmäisellä käskyllä. Mikä oli outoa koska ei se kotona näin hyvin ole tehnyt Kieli ulkona Tässä ei kannata ahnehtia koska leviää helposti käsiin. Harmi että se toko-sm tulee niin äkkiä, tää liike me todennäköisesti nollataan siellä kun arvostelukin on normikisoja tiukempaa.

Toisessa satsissa näytin meidän noudon, Heri kun jää vähän liian kauas. Riitta pyysi nähdä meidän luoksetulon, ja siinähän on sama ongelma. Eli ensin luoksetulo kuntoon, sen jälkeen voi alkaa työstämään noutoa.

Päivä oli kyllä todella antoisa ja tosiaan tuli melkoinen reenihinku tokoiluunkin! Mikäs tässä on touhutessa kun Heri on pikku partiolaisena valmiina kaikkeen HymyHymyHymy Muistiinpanojakin kertyi monta sivua, ja tuli vaan todettua että ihmiset on turhan mielikuvituksettomia kun junnaavat liikkeitä aina samaan tapaan. Variaatioitakin voi keksiä eikä pidä jumittua tiettyyn tyyliin ja tahkota ongelmia.

Mutta tosi kivaa oli ja Heri nautti myös! Se oli ihanan rento ja vapautunut, ei kyttäillyt ketään ja suhtautui kaikkiin avoimesti. Ei myöskään häiriintynyt toisella puolella olevasta porukasta vaan keskittyi aina hommiin.