Torstaina Merjan tokoryhmässä aiheena paikallaolojen häiriöt ja ohjattu nouto. Ja kyllä paikallaoloissa häiriköitiinkin happy0002.gif

Paikkaistumisessa mentiin Merjan kanssa pusikkoon piiloon, Merja "mörköili" ja mää heittelin keppejä sinne sun tänne. Sitten tultiin koirien eteen häröilemään, hypittiin, heiteltiin leluja ja viskeltiin frisbeetä. Frisbeen heitto alkoi olla Herille liikaa kun se yhdessä vaiheessa kiljahteli, pysyi kuitenkin paikoillaan. Heitin myös palloa Herin yli sen taakse, tässä piti pari kertaa huomauttaa mutta loppuvaiheessa pysyi ihan nätisti.

Paikkamakuussa sama homma, mutta tehtiin vielä vaikeammaksi eli heiteltiin frisbeetä koirien yli. Pari kertaa piti mennä korjaamaan Herpan asento, mutta muuten pysyi oikein loistavasti!

Lopuksi laitettiin vielä koirat rinkiin peput vastakkain, ja tässä aika rauhallista häiriöö eli käveltiin sinne tänne. Oikein hyvä reeni!

Ohjattu ei vielä onnistu, ei olla tätä reenattu ties koska viimeksi. Siihen nähden siis aika ok. Nyt alan reenaamaan merkkiä niin, että vien Herille palkan sinne, ja suuntia pitää alkaa ottamaan kapuloilla. Nyt selvästi etsi ensin sitä ruokaa, ja vasta useammasta kehoituksesta hoksasi tuoda sen kapulan. Vauhtia oli kyllä kivasti, eli kun tää saadaan kuntoon niin tulee olemaan varmasti näyttävä liike Hymy

Sitten lähdettiinkin kotio, mää olin aika väsy ja muutenkin on koko viikko ollut iltaisin täynnä ohjelmaa niin pitää välillä naamaansa kotona näyttää.