Torstaina aamulla sää näytti aika ikävältä, onneksi iltaa kohden aurinkokin löysi tiensä pilvien takaa.

Ohjelmassa oli Z-kävely ja oma ongelma, päätin ottaa pk-tottista. Ensin liikkuroin muille kisat, kunnes ääni alkoi menemään ja Keijo jatkoi.

Herillä siis pk-tottista sillävälin kun Kipi oli paikkamakuussa. Otin jäävät, noutoja ja eteenmenon (palkka oli valmiiksi viety niin ettei Hoo nähnyt). Hyvin meni, seuraamiset hyvää ja asennot oikein Hymy Noudot otin kolme kertaa tasamaana kun ei esteitä ollut, ekalla kerralla heitin kapulan mihin sattui (tää on nyt jostain syystä alkanut meneen mulla pieleen?), tokat kaksi parempia. Heri jää vähän turhan taakse, mutta vauhtia on ihan kivasti.

Eteenmenossa vihjasin vähän mitä on tulossa, eikä seuraamisesta meinannut tulla mitään. Itse eteenmeno oli tosi hieno. Merjalta sainkin tähän vinkkejä, täytyy ottaa nyt työn alle.

Hyvä fiilis jäi taas, Heri oli melkein parisen tuntia odottanut penkkiin sidottuna, ja oli ihan sen näköinen että ei vois vähempää kiinnostaa. Siinä vaiheessa vähän heräs kun Keijo kysyi että enkö ota Herillä "tokokisaa", vastasin että otan vasta lopuksi pk-tottista ja Heri maukui muutaman vastalauseen Hymy Heri siis haukotteli ja makoili tylsistyneenä, mutta kun otin sen hommiin niin johan oli virtaa! Hieno elukka kun osaa olla rauhassa tyynenä ja kun aletaan hommiin niin oksat pois.