Torstaina oli Merjan tokokurssin vika kerta, aiheena ruutu ja metskunouto. Otettiin myös kakeja puolet väestä oli kisaamassa joten aikaa oli.

Ruutu meni tyypilliseen tyyliin, vauhtia on, korvia ei. Otettiin kutsuruutua ja korvatkin alkoi löytymään. Lähettelin Heriä eri suunnista ja kahteen ruutuun. Jossain vaiheessa neidille tuli taas "mää itte"-vaihde päälle, ja meinas hermo mennä. Heri kun silloin huiskuttelee häntäänsä kuin kissa eikä vahingossakaan ota katsekontaktia. Haluaa vain tehdä niinkuin itse tahtoo. Selvästi pitää ottaa pienet seuraamissulkeiset ennen hommia, että muistaa kumpi vie ja kumpi vikisee.

Piti vähän tukistellakin neitiä kun oli menossa ruutuun ilman lupaa, lähetin sitä sitten siihen ruutuun minne ei ollut menossa ja kohtuu hyvin meni. Otettiin myös ruudusta luoksetuloa, tämä onkin ihan kesken eli piti ottaa namit avuksi. Reenasin tätä myös itsekseni sillä välin kun Jenna & Nuka reenas.

Metallinoudon kanssa ei muuta ongelmaa kuin se ettei tule tarpeeksi lähelle, mutta pahempi ois jos Heri ei suostuisi kapulaa ottamaan suuhun. Pientä viilausta siis Hymy

Kaukoissa selvisi (vanha vaiva itseasiassa) että Heri tekee ekan istumisen liian vajaasti, eli siitä on huono jatkaa liikkeitä. Tätä hiottiin, ensin katsottiin missä Herin etukäpälät on silloin kun se on perusasennossa, ja sitten vaadin sen nousemaan samaan asentoon. Myös seiso-istu otettiin niin, että oli risu etutassujen takana. Tässäkin on vielä hakemista, hitsit kun ois pentuna tän(kin) hoksannut. Nooh, pitänee sitten seuraavan koiran kanssa muistaa Kieli ulkona

Heri oli vähän vetämättömällä tuulella, valeraskaus painaa päälle. Nyt Herppa joutuukin kunnon "laihikselle", jotta virtaa taas ois jälkikokeeseen. Toisaalta se on mukavan rauhallinen, eikä vedä lenkillä mutta ärsyttävää harrastella tuommoisen semi-lehmän kanssa.

Perjantaina onkin sitten lähtö kohti Merikarviaa ja G-leiriä, mahtavaa päästä taas mukavan porukan kanssa turisemaan ja reenaamaan!