Unohtui vallan mainita että perjantaina oltiin agireeneissä, ja lähdöt onnistui taas vaihteeksi ongelmitta. Mun tarvii kyllä nyt alkaa reenaamaan kisamaisesti, eli odotan jonossa ja Herillä on panta kaulassa.

Maanantaina mentiin Kaarinan kanssa reenailemaan Tavesin kentälle, satoi aika rankasti mutta vaihtelua sekin Hymy Kaarinaa odottaessa reenailin kaukokäskyjä, ja jotenkin on nyt unohtunut kokonaan eka istuminen. Tätä viilattiin, ja lopulta sain Herin nousemaan kunnolla ylös. Herin on tosi vaikeeta odottaa jossain asennossa, voisin siis alkaa tätä hiomaan niin että odotusaika ois vaikka 10sek, niin kokeessa Herppa malttaa odottaa eikä ennakoi.

Otin ruutua, ja tietysti Herpiili pysähtyi kuin seinään mun huutasessa seiso Hymy Jatkamme siis näin, otin vielä vikalla kerralla lelu kanssa eli lelu valmiina ruudussa.

Eteenmenoa otin myös, testasin sen että kun Hoo ottaa lelun karjasen sen maahan. Ja tottakai meni heti ekasta käskystä... Seuraamista otin myös, viilataan ne vasemmalle käännökset kuntoon eli palkka heti kun on käännytty vasuriin. Heri alkoi tosi hienosti käyttämään takapäätään!

On tää koirankoulutus haasteellista, kun on saatu joku juttu kuntoon niin seuraava jo odottaa työstämistä.

Tässäpä näitä Herpan tokovideoita:
Kaukokäskyt
Hyppynouto, seuraaminen, luoksetulo
Ruutu, liikkeestä istuminen, metallinouto, tunnistusnouto