Kävästiin keskiviikkona muutaman Piffiläisen kanssa kentällä reenaamassa tokoa, en voinut irrotella Herpan kanssa kun huomasin sillä tiistai-iltana tassussa varpaan välissä viiltohaavan joten pikkukoiran takatassu on paketissa. Toivottavasti paranee pian, eikä tarvitsisi lekurissa käydä.

Aloittelin tunnarin palautuksella, välillä tulee oikeinkin hienoja pitämisiä, välillä meinaa kapula mennä aivan päreiksi. Toivoa siis on Hymy

Sitten ruutua, ihan loistava suoritus: lähti vauhdilla ruutuun, ja totteli heti seiso-käskyä. Elän toivossa että Heri tekee tän seuraavan kerran myös kisoissa yhtä hienosti. Otin pari uusintaa ja myös eri suunnista, toimii.

Kaukokäskyjä otin niin, että palkka oli Herin takana. Vaikeeta on nousta ekalla ylös, en tajua mikä tähän on nyt tullut... Viilaan tätä vielä tämän viikon ja sitten pidetään pikku paussi, josko sitten pikku herne tekisi hommia ja hoksaisi mitä ajan takaa. Muuten asennonvaihdot on ihan ok, ei liiku. Mutta käskyjä meinaa tuhraantua kun pikkukoira ei tottele Päättämätön

Tunnarissa nosti väärää, toi sitten oman. Tokalla sama juttu, valtavan innokkaasti teki kyllä hommia mutta ei ollenkaan niin tarkkaa työtä kuin kisoissa teki.

Seuraamisen vasemmalle käännöksiä, vähän tarkemmin saisi seurata mutta kontakti pysyy. Pysähtyessä perusasento on kohdillaan, mutta tätä pitää vielä viilata varmemmaksi.

Herillä oli hyvä vire ja into tekemiseen, muttei liikaa vauhtia. Harmi nyt tuo tassu kun ei pysty kunnolla revittelemään, täytynee jättää perjantain agireenitkin varmuuden vuoksi väliin.