Tiistaina viilasin tokoa aamupäivällä töissä, eli tunnarin palauttamista ja kaukokäskyjen odottamista. Kapulan kanssa on pureksimista, mutta toisaalta Herpalla oli myös intoa hommaan. Kaukot alkaa sujumaan jo tosi hyvin läheltä, täytynee pikkuhiljaa uskaltaa pidentää matkaa. Heri osaa nyt odottaa hienosti, on mukavan tarkkana ja odottaa että tuleeko uusi käsky vai palkka.

Illalla käväisin PKY:n kentällä häröilemässä omiani, ensin seuraamista ja käännöksiä vasuriin, käännöksen jälkeen heti palkka joten hienosti sujui. Otin myös hidasta kävelyä, täyskäännöksiä sekä vasempaan että oikeaan ja askelia sinne sun tänne. Kaukokäskyt sujui hyvin, vapautusta välillä ekasta asennonvaihdosta, välillä toisesta, ja välillä heti kun meni maahan. Tunnarikapulan tuontia reenattiin myös, meinas mennä ihan säleiksi... Heri pitää kapulaa nätisti kun istuu, mutta liikkeessä suu elää. Siispä liikuttiin kapulan kanssa, eli peruuttelin ja houkuttelin Heriä luo, otettiin myös seuraamista. Tätä lisää ja paljon, kaipa se siitä sutjaantuu. Illalla myös kotona ennen iltaruokaa kaukokäskyjä.

Kattelin jälki 3:sen kisoja, mutta kylläpä niitä on huonosti! Tosi paljon on kisoja jotka on rajoitettu tavalla tai toisella (piirinmestaruudet, tietyille seuroille tms.), tai sitten päivä ei muuten vain sovi. Esim. Pohjois-Hämeen piirinmestaruudet on sunnuntaina 18.9. kun hoffien mestikset on lauantaina. Täytyy toivoa että kisakalenteriin tulee vielä lisää kisoja, ois mukavaa päästä kokeilemaan taitojaan sinne kuninkuusluokkaan Hymy