Tiistaina taas Kyötikkälän kentällä tokoreeniä, eikä Herppa muistanut ollenkaan edellisen päivän tukkapöllyreenejä. Piti siis taas tylyttää ruudusta ekalla kerralla, sitten muisti mihin tarkoitukseen ne sivulla roikkuvat läpät on. Noh, sitten pikkukoira alkoi ennakoimaan sitä pysäytystä, mutta eteni kuitenkin ruutuun asti lopulta. Kun otin toisesta suunnasta niin ei löytänyt ruutua lainkaan Päättämätön

Kyllähän se siitä pikkuhiljaa alkoi sujumaan, mutta aika tuskaista hommaa...

Luoksetuloa otin heittämällä palloa sekä seisomisesta että maahanmenosta, ihan ok.

Loppuun piiiiitkä seuraaminen, Heri oli jo aika puhki mutta tsemppasi upeasti! Tuntui siltä että se vain paransi seuraamista mitä kauemmin se kesti, ja neiti saikin aamuruoan siitä hyvästä Hymy

Keskiviikkona taas ensin ruutu. Ja VIHDOIN Heri kuunteli! Eka ruutu oli aivan super! Juoksi lujaa ruutuun, ja kun oli keskellä hihkaisin seiso ja Herppahan pysähtyi! Siitä muikeat bileet. Tokalla kerralla käskin sen seisomisen jälkeen maahan ja tassuttelin hetken aikaa ympäriinsä, ja kävin sitten palkkaamassa. Otin kertaalleen myös ruudusta luoksetulon mikä onnistui hyvin. Vikalla kerralla kävin viemässä lelun Herin nähden ruutuun ja se sai juosta täysiä hakemaan sen. Hieno reeni Hymy

Muutama kerta liikkeestä istumista, nämä sujui ok.

Luoksetulo kisamaisesti, hieno suoritus! Sen jälkeen heittelin vielä palloa seisomisesta ja maahanmenosta.

Vikana kaukokäskyt, jotka ei meinanneet onnistua. Heri alkoi olemaan jo aika puhki, mutta vaadin kunnon suoritusta ja siitä tuli aamuruoka.

Toko-SM kehäsuunnitelmatkin on jo julkaistu, ohessa meidän järjestys:

Voittajaluokka 70 koiraa

kehä 1 (Jaana Tala): paikallamakaaminen, kauko-ohjaus
(paikkamakuu sujunee hyvin, mutta pisteitä menee hitaasta maahanmenosta ja mahdollisesti venkoilusta paikkamakuun aikana. Kaukokäskyt voi mennä nollille)

kehä 2 (Tommi Varis): Hyppynouto, seuraaminen, luoksetulo
(hyppynoudosta menee pisteitä siitä ettei tule tarpeeksi lähelle, seuraamisessa perusasennoista, luoksetulosta hitaudesta tai sitten Hoo jättää jommankumman pysähdyksen väliin)

kehä 3 (Riitta Räsänen): Ruutu, liikkeestä istuminen, metalliesineen nouto, tunnistusnouto
(Ruutu joko onnistuu tai ei, mutta täysiä pisteitä siitä ei tule. Istumisen pitäisi sujua, mutta varmaan hitaudesta sakotetaan. Noudon pitäisi sujua, mutta pisteitä menee kun ei tuo tarpeeksi lähelle ja vinosta perusasennosta. Tunnari joko onnistuu tai ei Hymy Pisteitä menee jokatapauksessa pureskelusta, palautuksesta ja vinosta perusasennosta)

Jos hyvin käy niin saadaan tulos, mutta ei missään nimessä 1-tulosta. Sen verran paljon koiria ja ennenkaikkea loistavia koiria tuolla, mutta kiva kokemus jokatapauksessa. Ja onhan se kiva aina esiintyä hoffin kanssa, se kun ei ole ihan perinteinen tokorotu.