Torstaina kävin kertomassa muutamalle Piffiläiselle koiran leikittämisestä, ja tulipa siinä samalla höpistyä vaatimiseta, palkkaamisesta, lahjomisesta ja kaikesta muustakin. Heri pääsi sitten näyttämään leikkimistä, ja hauskaahan sillä oli. Pääsin seuraamaan myös Nessan ja Retun jälkiä, ihan lupaavia jälkikoiran alkuja molemmat. Lisää reeniä vaan!

Torstai-iltana otin vielä ennen ruokaa Herillä kaukot, ja kylläpä neiti teki hienosti!! Mun nähdäkseni ei edes liikkunut, ja heti ekoilla suoritti. Outoa, mutta ehkä aamun tylytykset (kävin siis nostamassa sitä ylös kun jumitti maassa) tekivät taas tehtävänsä.

Perjantaiaamuna vikat reenit Kyötikkälässä, otin pelkät kaukokäskyt niin että jätin kupin näkyville Herpan taakse. Ja avot, hienosti meni! Tosin Herin piti kommentoida haukkumalla joka liike, mutta viis siitä, aamupala oli ansaittu Nauru

Mieli teki ottaa vielä luoksetulo, mutta otan sen vaikka illalla agireeneissä. Odotan innolla huomista, Herin kanssa on kiva kisata kun se ei jäkitä mun jännittämisen takia samalla tavalla kuin Qira, vaan on melko varma suorittaja. Se tavallaan heijastaa paremmin sen mitä oon sille opettanut, on siis "rehellinen oppilas". Se näyttää sekä virheet että onnistumiset. Qiralla kun ne olosuhteen ja jännittäminen pilas aika monta kertaa kisat, joten mulla meni turhaa energiaa siihen enkä pystynyt keskittymään itse suoritukseen. Mutta opettavaisia koiria molemmat ja mitä ihanimpia kisakavereita kumpainenkin!

Saa peukuttaa huomiselle Hymy