Phuuh, kyllä oli koettelemus tuo tämänpäiväinen SM-joukkuekisa! Nahka paloi oikein kunnolla, jostain syystä ei muka koko päivänä ollut aikaa laittaa sitä aurinkorasvaa. Ei ollut meidän päivä, kolme nollaa pätkähti ja yksi ihan turhaan ohjaajan mokasta Päättämätön Kaikkia osa-alueita mulla ei ole tiedossa, mutta ilman tulosta jäätiin 151 pisteellä.

KEHÄ 1
Paikallamakuu -meni hitaasti maahan, oli harrastanut jotain omaa kivaa (ainakin etutassun kirputusta)  makoillessaan

Kaukokäskyt - ei noussut ekalla istumaan, seisomisesta istumisen ennakoi, samoin meni itsekseen maahan... Positiivista on että videolta katsottuna tekniikka näytti ihan ok:lta, eli lisää reeniä vaan. Tästä siis eka nolla.

 

KEHÄ 2

Hyppynouto - luovutus vino ja liian kaukana

Seuraaminen -Ihan ok, perusasennot vaan tökkkii - 7

Luoksetulo - VOI ARGH minkä menin tekemään!! Heri ei mennyt kunnolla maahan alussa, enkä oikein tiennyt mitä tehdä. Tajusin kyllä että jos se ei mene maahan niin liike on heti nolla. Ja niinhän se sitten meni, pysähdykset suht ok mutta ei mahda mitään, nolla pätkähti. Olis vaan pitänyt älytä sanoa se toinen käsky prkl.

 

KEHÄ 3

Ruutu -Tähän olen tosi tyytyväinen vaikka nolla tulikin. Heri lähti hienosti kohti ruutua, mutta ne korvat ne korvat... Nyt tehoreeniä tähän! Tästä kolmas nolla.

Liikkeestä istuminen - Alku oli tosi huono, ja istuminenkin hidas.

Metalliesineen nouto - Tämä ihan ok, mutta vastatuuleen oli yllättävän vaikea heittää! Ois saanut luovuttaa lähemmäksi.

Tunnistusnouto -  Tästäkin olen supertyytyväinen, vaikka pisteitä saatiinkin vain 6,5. Oma tuli Hymy

 

Herillä oli ihan kivaa, tosin asenne oli vähän ärsyttävä. Heilutteli häntäänsä pirulliseen tapaansa, eli keskaria näytteli ihan siekailematta. Teki mieli tukistaa ja lujaa mad0231.gif Toisaalta itselle tuli aivan valtava treeni-into! Loppujen lopuksi se ykkönenkään ei ole kaukana, viilausta viilausta ja vähän tukkapöllyäkin niin kyllä se sieltä tulee. Mutta päivä oli kyllä äärimmäisen raskas, oltiin paikanpäällä puoli yhdeksän aikaan ja Heri oli suoritusvuorossa jotain kahden kolmen aikaan. Tosin, niinkuin kehän laidalla muutama ihminen keskusteli, jos koiralla on moottoria ja taistelutahtoa niin se kyllä tekee. Ja oikeat työkoirathan ei mittaria vilkuile. On tuo Heri vähän pilalle hemmoteltu kun ei jaksanut helteessä parastaan antaa Silmänisku Agilityssä kyllä paahdetaan miljoonaa, satoi tai paistoi.

Mutta nyt koitan parannella kärventyneitä koipia ja hartioita, auts auts...

(Ainiin, kisavideot tullee huomenna nettiin jahka ehditään niitä vähän viilaamaan)